Οδηγός Oracle Database 11g

Περιγραφή
Περιγραφή: Μάθετε τις θεμελιώδεις αρχές της διαχείρισης και του προγραμματισμού της Oracle Database 11g γρήγορα και εύκολα. Μέσω των εργασιών του μαθήματος, μαθαίνετε τα βασικά των βάσεων δεδομένων, τον ρόλο τον διαχειριστή, την υψηλή διαθεσιμότητα και τα χαρακτηριστικά των μεγάλων βάσεων δεδομένων. Το βιβλίο σας καθοδηγεί στα θέματα της εγκατάστασης, διαχείρισης, προγραμματισμού, δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων και ανάκτησης βάσης δεδομένων. Παρέχεται επίσης μια αναλυτική εισαγωγή στον προγραμματισμό SQL και PL/SQL. Προετοιμαστείτε να γίνετε ένας πεπειραμένος DBA, προγραμματιστής ή χρήστης της Oracle, ακολουθώντας την αποδεδειγμένα σωστή μέθοδο αυτού του οδηγού:
Βασικές Αρχές – Κάθε αρχή διαιρείται σε λογικά οργανωμένα κεφάλαια, ιδανικά για να μπορέσετε να μάθετε ακολουθώντας τον δικό σας ρυθμό.
Εργασίες – Κάθε κεφάλαιο ανοίγει με συγκεκριμένες δεξιότητες που συζητούνται μέσα στο κεφάλαιο.
Έργα – Πρακτικές ασκήσεις σας δείχνουν πώς να εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνετε σε κάθε κεφάλαιο.
Έλεγχοι Προόδου – Ενότητες αυτοελέγχου, για να ελέγχετε την πρόοδό σας.
Σημειώσεις – Πρόσθετες πληροφορίες που σχετίζονται με το συζητούμενο θέμα.
Έλεγχοι Γνώσεων – Ανασκόπηση στο τέλος κάθε κεφαλαίου, που ελέγχει τις γνώσεις σας, μέσω ερωτήσεων τύπου πολλαπλών επιλογών, πλήρωσης των κενών και συνοπτικής απάντησης

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Abramson Ian, Abbey Michael S., Corey Michael, Malcher Michelle
Μεταφραστής : Σαμαράς Γιάννης Β.
Εκδότης : Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-512-586-2
Σελίδες : 402
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Βάσεις δεδομένων, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 35.28 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.