Οδηγός μεθοδολογίας για τις κοινωνικές έρευνες

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι βιβλίο συμπληρωματικής μελέτης και όχι βασικό και κύριο βιβλίο. Έγινε προσπάθεια να είναι ένα συνοπτικό, κατανοητό και όσο το δυνατόν πιο πλήρες εγχείρημα. Απευθύνεται στους-στις κοινωνικούς επιστήμονες και κυρίως στους φοιτητές-τριες που ενδιαφέρονται για την Μεθοδολογία των Κοινωνικών Επιστημών και ειδικότερα για τον τομέα της έρευνας. Ένα βιβλίο που έρχεται να καλύψει ένα κενό στην βιβλιογραφία, χρήσιμο, πολύτιμο, ενδιαφέρον.

Η Αναστάζια – Τέσσα Δουλκέρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Είναι καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Έχει πτυχίο νομικής, μεταπτυχιακό δίπλωμα Δημοσίου Δικαίου από το ΑΠΘ, μεταπτυχιακό δίπλωμα Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Paris I-Sorbonne και διδακτορικό δίπλωμα Επιστήμης της Πληροφόρησης-Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο Paris II – Pantheon-Sorbonne. Έκανε πρακτική άσκηση στην Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο και στη Γαλλική Τηλεόραση (Πρώτο Κανάλι) στο Παρίσι. Εργάστηκε ως δικηγόρος και ειδικός επιστήμων για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και για θέματα Ισότητας στη Γενική Γραμματεία Ισότητας. Δίδαξε ως ειδική επιστήμων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Τμήμα Νηπιαγωγών του ΑΠΘ, καθώς και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για θέματα της ειδικότητας της στο πλαίσιο ανταλλαγών διδασκόντων του προγράμματος «Socrates».

Συγγραφέας : Δουλκέρη Τέσσα
Εκδότης : Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-023-099-4
Σελίδες : 80
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Κοινωνικές επιστήμες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.73 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.