Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL Advanced

Περιγραφή
Διαβάζοντας το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας έχετε εξασφαλίσει την επιτυχία στις
εξετάσεις του διπλώματος ECDL Advanced: Παρουσιάσεις με χρήση του PowerPoint 2003, του πανίσχυρου προγράμματος δημιουργίας και επεξεργασίας παρουσιάσεων διαφανειών του Microsoft Office. Είναι ένας πλήρης οδηγός εκμάθησης, με πλούσια εικονογράφηση, βασισμένος στο πρόγραμμα σπουδών του ECDL Advanced. Η αναλυτική περιγραφή των θεμάτων και οι ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης στο τέλος κάθε κεφαλαίου σας εξοπλίζουν με τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να παράγετε υψηλού επιπέδου αποτελέσματα στη σχεδίαση, την υλοποίηση, αλλά και την εκτέλεση παρουσιάσεων.
Στο βιβλίο περιγράφονται θέματα όπως η δημιουργία παρουσιάσεων επαγγελματικού επιπέδου που περιλαμβάνουν γραφήματα, διαγράμματα, εικόνες, και αρχεία πολυμέσων, μέθοδοι για τη βελτίωση της εμφάνισης και της ομοιομορφίας των διαφανεκόν, αλλά και τρόποι για την αποτελεσματικότερη προβολή τους στο ακροατήριο. Επίσης, παρουσιάζεται η χρήση προχωρημένων λειτουργιών και εργαλείων για τη διευκόλυνση του παρουσιαστή, όπως υπερσύνδεσμοι, κουμπιά ενεργειών, μακροεντολές, και πολλά άλλα.
Το βιβλίο συνοδεύεται από CD-ROM με αρχεία εξάσκησης και αναλυτικές απαντήσεις των ασκήσεων επανάληψης κάθε κεφαλαίου (σε μορφή αρχείων PDF). Για πληροφορίες σχετικά με τα περιεχόμενα του συνοδευτικού CD-ROM, ανατρέξτε στο αρχείο Readme του CD.Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως εισηγητής στα μεγαλύτερα εκπαιδευτήρια Πληροφορικής της Σουηδίας, με περισσότερες από 18.000 ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο Πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Έχει γράψει περισσότερα από 25 βιβλία Πληροφορικής, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Συγγραφέας : Γουλτίδης Χρήστος
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-461-106-2
Σελίδες : 348
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.88 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.