Οδηγίες για το μασάζ του μωρού

Περιγραφή
Απαραίτητος οδηγός για να μάθετε πώς να κάνετε μασάζ στο μωρό σας.
-300 ανέκδοτες φωτογραφίες που δείχνουν λεπτομερώς, βήμα βήμα, όλες τις κινήσεις για να ξεκινήσετε χαλαρά και με ασφάλεια το μασάζ του μωρού σας.
-Διευκρινίσεις και πρακτικές συμβουλές από μια έμπειρη επαγγελματία για τα διάφορα είδη μασάζ: χαλάρωση, ευεξία, ξύπνημα των αισθήσεων, καλύτερη πέψη… ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
-Ένας φιλικός οδηγός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του μωρού και θα πλουτίσει την επαφή και την επικοινωνία με τη μαμά του (και τον μπαμπά του!).Χάρη στο πρώτο της ποιδί, η συγγραφέας ανακάλυψε το σύμπαν της γιόγκα και του βρεφικού μασάζ. Εδώ και χρόνια εξασκείται σε ουτό το νωστικό αντικείμενο, το οποίο διδάσκει με χαρά σε νέους γονείς για την ευεξία των μωρών τους αλλά και όλης της οικογένειας. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη γνωστική ψυχολογία (από το Πανεπιστήμιο Rene-Descartes, Paris V), είχε αφιερώσει τη διατριβή της στην οπτική αντίληψη των νεογέννητων. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Bebe yogi” (“Το μωρό γιόγκι”, 2006), μια ωδή στις φυσικές κινήσεις των μωρών.

Συγγραφέας: Dumoulet Sophie
Μεταφραστής: Γαβριηλίδου Πετρούλα
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-16-4610-8
Σελίδες: 127
Σχήμα: 25χ20
Κατηγορίες: Μασάζ
Σειρές: Πρακτικοί Οδηγοί

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.53 €