Ογδόντα ημέρες μπλε

Περιγραφή
Η συναρπαστική συνέχεια του bestseller “Ογδόντα ημέρες κίτρινο”
Το καθηλωτικό δεύτερο βιβλίο της ερωτικής τριλογίας που έγινε παγκόσμιο bestseller.
Διασκεδαστικό, πικάντικο και ενήλικο… Ένα συναρπαστικό, αισθησιακό και γαργαλιστικά τολμηρό μυθιστόρημα, μια ερωτική ιστορία που κόβει την ανάσα.
Έχοντας εγκατασταθεί πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, η φλογερή κοκκινομάλλα μουσικός Σάμερ Ζάχοβα απολαμβάνει τη ζωή ως μέλος μιας μεγάλης ορχήστρας. Σύντομα η καριέρα της Σάμερ θα απογειωθεί. Όμως η ζωή σε μια νέα πόλη και η επιτυχία που τη συνοδεύει φέρνουν μαζί τους καινούριους πειρασμούς, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και πάλι σε έναν επικίνδυνο υπόγειο κόσμο όπου κυριαρχεί το πάθος, έναν κόσμο τον οποίο νόμιζε πως είχε αφήσει πίσω της οριστικά. Ενώ ξαναμπαίνει στη ζωή της ο Ντόμινικ, πιστεύει ότι είναι σε θέση να την προστατέψει από τη σκοτεινή πλευρά της, όμως δεν μπορεί να φανταστεί πως τα δικά του πάθη απειλούν να αποδειχτούν πολύ
πιο καταστροφικά και για τους δυο τους…
Ένα μυθιστόρημα για ενήλικες.Βίνα Τζάκσον είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποίησαν δύο καταξιωμένοι (ή καταξιωμένες;) βρετανοί συγγραφείς, στη συνεργασία τους για τη συγγραφή της σειράς ερωτικών μυθιστορημάτων “Eighty Days” (“Ογδόντα ημέρες”): “Eighty Days Yellow”, “Eighty Days Blue”, “Eighty Days Red”, “Eighty Days Amber” , “Eighty Days White” (εκδόθηκαν στα αγγλικά ανάμεσα στον Αύγουστο του 2012 και τον Φεβρουάριο του 2013), καθώς και μυθιστορήματος “Mistress of Night and Dawn” (“Ερωμένη της νύχτας και της αυγής”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Βρετανία τον Οκτώβριο του 2013).

Συγγραφέας: Jackson Vina
Μεταφραστής: Καψάλης Χρήστος
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-14-2710-4
Σελίδες: 347
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.83 €