Ξεκίνα! Η ζωή σε περιμένει!

Περιγραφή
Υπάρχει τρόπος να έχουμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό πάντα γεμάτο, να βρίσκουμε μια καλή δουλειά όποτε το θέλουμε, μια υπέροχη και χωρίς προβλήματα σχέση, να έχουμε ένα όμορφο κορμί, χωρίς να χρειάζεται να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο; Κι αν είναι έτσι, είναι δυνατόν να πραγματοποιήσουμε όλα αυτά τα όνειρά μας εδώ και τώρα, και όχι στο απώτερο και άγνωστο μέλλον;
Με το βιβλίο της “Ξεκίνα! Η ζωή σε περιμένει”, η Lynn Grabhorn απαντάει με ένα δυνατό ΝΑΙ, στο ερώτημά μας, δείχνοντάς μας με ποιο τρόπο αυτό που κάνουμε όλη μέρα εντελώς ασυνείδητα, στην ουσία είναι εκείνο που δημιουργεί και διαμορφώνει την κάθε στιγμή της ζωής μας. Τι είναι λοιπόν αυτό που μας διαφεντεύει τόσο ολοκληρωτικά και απόλυτα; Τα συναισθήματά μας!Η Lynn Grabhorn ασχολείται από πολύ παλιά με την μελέτη του τρόπου με τον οποίο οι σκέψεις και τα συναισθήματα διαμορφώνουν τη ζωή μας. Μεγαλωμένη στους Short Hills, του New Jersey, αρχικά εργάστηκε στον τομέα της διαφήμισης στην πόλη της Νέας Υόρκης, και στη συνέχεια ίδρυσε και διηύθυνε μια εταιρία παραγωγής οπτικοακουστικών προγραμμάτων στο Λος Άντζελες. Σήμερα διατηρεί ένα χρηματομεσιτικό γραφείο.
Το πρώτο της βιβλίο “Beyond the twelve steps”, καθώς και το ιδιαίτερα επιτυχημένο πρόγραμμά της (παραγωγή κατάλληλη για πολυμέσα, σε μορφή βιντεοκασέτας) “Life course 101”, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Ζει κοντά στην Ολύμπια, όπου συνεχίζει να γράφει και να δίνει διαλέξεις.

Συγγραφέας: Grabhorn Lynn
Μεταφραστής: Μιαούλης Ανδρέας
Εκδότης: Διόπτρα
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-364-236-3
Σελίδες: 346
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Επιτυχία και προσωπικότητα, Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.31 €