Νοικοκυρές σε δράση…

Περιγραφή
Το σπίτι στην εντέλεια:
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό και τακτοποιημένο, να συντηρείτε τα πολύτιμα αντικείμενά σας, να τακτοποιείτε τα ρούχα σας και να επιδιορθώνετε τις μικρές καθημερινές ζημιές.
Η «πράσινη νοικοκυρά»:
95 συμβουλές για να εξοικονομήσετε ενέργεια και να αλλάξετε τον τρόπο της καθημερινής σας ζωής, προσφέροντας μεγάλη οικονομία στο σπιτικό σας και ελπίδα στον πλανήτη μας που κινδυνεύει.
Περί κήπου:
Πολύτιμες υποδείξεις που θα σας βοηθήσουν να μυηθείτε στην τέχνη της κηπουρικής, για να δημιουργήσετε το δικό σας κήπο, να καλλιεργήσετε οι ίδιοι τα μυρωδικά σας και να συντηρήσετε τα φυτά εσωτερικού χώρου.
Το αλφαβητάρι της μαγειρικής:
Από το Α έως το Ω, όλα τα μυστικά που κρύβονται στα κιτρινισμένα τετράδια των γιαγιάδων μας, τα οποία και θα σας λύσουν τα συχνά δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην κουζίνα.
Φυσικά Καθαριστικά και Αρωματικά:
Τα φυσικά προϊόντα που αποδεικνύονται «θαυματουργά» στην καθημερινή λάτρα του σπιτιού, αντικαθιστώντας τα βλαβερά για την υγεία και το περιβάλλον χημικά απορρυπαντικά, καθώς και οι
ποικίλοι τρόποι χρήσης τους.
Λεκέδες:
Γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για τα πολλά μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν οι ενοχλητικοί λεκέδες στα ρούχα, τα αντικείμενα, το σώμα.
Φυσική ομορφιά:
Ένας περιεκτικός πρακτικός οδηγός για την ομορφιά, τη διατροφή, τη σωματική άσκηση, τα καλλυντικά, καθώς και συνταγές παρασκευής φυσικών καλλυντικών για την περιποίηση του δέρματος, των μαλλιών, των χεριών και των ποδιών και τον αρωματισμό του σώματος.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Μπότση Δήμητρα, Παπακώστα Όλγα 1966- ποιήτρια/μεταφράστρια, Χατζηδάκη Μαρία, Παπακώστα Όλγα επιμελήτρια εκδόσεων
Επιμελητής : Χατζηδάκη Μαρία
Εκδότης : Εκδόσεις Οδύσσεια
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-88834-4-Χ
Σελίδες : 190
Σχήμα : 25χ17
Κατηγορίες : Οικιακή οικονομία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 18.06 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.