Νέος φορολογικός νόμος 3842/2010. Περαίωση 3888/2010

Περιγραφή
Ο Γιάννης Καραφάς γεννήθηκε στην Καισαριανή, στα χρόνια του εμφυλίου. Τα παιδικά του χρόνια ήταν τα στερημένα χρόνια, μιας συνήθους λαϊκής οικογένειας.
Μετά τις υποχρεωτικές σπουδές του στα σχολεία της Καισαριανής και του Παγκρατίου, πέτυχε την εισαγωγή του με υποτροφία στην ΑΣΟΕΕ. Εξ αρχής αποφάσισε να ακολουθήσει την ειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο, επιστήμη προσομοιάζουσα προς τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την ιατρική επιστήμη, την οποία δεν ακολούθησε για λόγους οικονομικούς.
Στις μεταπτυχιακές σπουδές του είχε την τύχη να μαθητεύσει δίπλα στον δάσκαλο του φορολογικού δικαίου, αείμνηστο Μιχάλη Κυπραίο. Έκτοτε, ασχολήθηκε με την βαθειά μελέτη του φορολογικού δικαίου και της φορολογικής νομοθεσίας και τις επεκτάσεις αυτής στα κοινωνικά προβλήματα. Αρθρογραφεί στα σημαντικότερα φορολογικά περιοδικά, με θέματα επίκαιρα, που άπτονται στην επίλυση των φορολογικών γρίφων.

Συγγραφέας : Καραφάς Γιάννης
Εκδότης : Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN :
Σελίδες : 287
Σχήμα : 23χ17
Κατηγορίες : Φορολογικό δίκαιο, Φορολογία
Σειρές : Οικονομία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.94 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.