Νέα Σελήνη

Περιγραφή
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ταινία «Νέα Σελήνη»!
Το #1 μπεστ-σέλερ των New York Times και παγκόσμιο φαινόμενο της Στέφενι Μάιερ ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη!
O υποψήφιος για Όσκαρ Κρις Γουάιτζ και η δημιουργική του ομάδα μεταφέρουν το δεύτερο βιβλίο του συναρπαστικού ρομαντικού έπους των βρικολάκων της Στέφενι Μάιερ στη μεγάλη οθόνη. Δείτε από κοντά τη δημιουργία της ταινίας μέσα από αυτό τον πολυτελή εικονογραφημένο οδηγό.
Με εντυπωσιακές φωτογραφίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς και το συνεργείο, και πληροφορίες για το σχεδιασμό των κοστουμιών και των σκηνικών, ο συγγραφέας των μπεστ-σέλερ, Μαρκ Κότα Βαζ, προσφέρει μια ξεχωριστή ξενάγηση στα παρασκήνια της ταινίας που έχει σαγηνεύσει εκατομμύρια κόσμου. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, θα ρίξετε μια ματιά στην αισθητική έμπνευση του σκηνοθέτη, θα γνωρίσετε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σταντ της ταινίας και θα μάθετε πώς ακριβώς μπορεί ένας άνθρωπος να γίνει λυκάνθρωπος.Ο Mark Cotta Vaz είναι συγγραφέας πολλών µπεστ σέλερ βιβλίων κινηµατογραφικής θεµατολογίας. Έχει γράψει οδηγούς για ταινίες όπως
Star Wars, Spiderman, Finding Nemo, The Incredibles, Batman, Eragon, το τηλεοπτικό Lost και πολλά άλλα.

Συγγραφέας : Vaz Mark Cotta
Μεταφραστής : Βλαμάκης Νικόλαος
Εκδότης : Πλατύπους
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-6665-39-9
Σελίδες : 142
Σχήμα : 28χ21

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.55 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.