Μύθοι και αλήθειες στη διατροφή μας

Περιγραφή
Τα μακαρόνια παχαίνουν; Τα αναψυκτικά κάνουν κυτταρίτιδα; Οι φακές είναι καλή πηγή σιδήρου; Το μέλι που κρυσταλλώνει είναι νοθευμένο; Πρέπει κατά τη διάρκεια του γεύματος να αποφεύγω την κατανάλωση νερού; Η μπιανάνα απαγορεύεται στη δίαιτα; Τα test δυσανεξίας είναι αξιόπιστα; Οι δίαιτες με την ομάδα αίματος έχουν επιστημονική βάση; Η τελευταία μπουκιά έχει όλη τη δύναμη; Οι light τροφές αδυνατίζουν; Ποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι μύθοι και ποιες είναι αλήθειες;
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται στους καταναλωτές και έρχεται να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους», απαντώντας με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, σε όλους τους κραταιούς μύθους σχετικά με τη διατροφή, παρέχοντας παράλληλα tips για να μπορείτε πλέον να αναγνωρίζετε τις λάθος διατροφικές συμβουλές, απ’ όπου κι αν προέρχονται…Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Απέκτησε Master of Science στη Διασφάλιση Ποιότητας του Πανεπιστημίου του Paisley. Ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) στην ομάδα τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών του θεματικού δικτύου [2007-2008]. Είναι ο ιδρυτής του πρώτου ελληνικού και κυπριακού portal διατροφής www.mednutrition.eu. Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο Παγκράτι.

Συγγραφέας : Παπαχρήστος Παρασκευάς
Εκδότης : medNutrition Publications
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 9963-9871-0-9
Σελίδες : 84
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Διατροφή

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.98 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.