Μπροστά στην ψυχολόγο

Περιγραφή
«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω την ανάγκη κάποιος εξωτερικός παράγοντας να με βοηθήσει να τολμήσω κάποιες αλλαγές. Είναι σαν να είμαι σε κινούμενη άμμο σταθεροποιημένος σε ένα σημείο. Η κατάσταση είναι δυσάρεστη, αλλά φοβάμαι ότι στην προσπάθεια να ελευθερωθώ μπορεί και να βουλιάξω.
Ή θα πρέπει κάποιος να με τραβήξει ή να πιστέψω ότι δεν έχω τίποτα πια να χάσω. Τελευταία μάλιστα έχω την εντύπωση ότι τον έχω βρει αυτόν τον κάποιο, και για την ακρίβεια την κάποια.»
Το μυθιστόρημα «Μπροστά στην ψυχολόγο» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο συγγραφέων πολύ διαφορετικών, τόσο ως προς τις ιδέες όσο και ως προς το ύφος. Αυτή εξάλλου ήταν η πρόκληση, μιας και οι συγγραφείς τυγχάνει να είναι σύζυγοι.
Ο Στέλιος «έπαιξε» τον Ευδόκιμο και «υποδύθηκε» τις ιδέες του ήρωα αντί για τις δικές του.
Η Κατερίνα υποδύθηκε απλώς τον εαυτό της – πράγμα ομολογουμένως πολύ πιο εύκολο!…Η Κατερίνα Τριανταφύλλου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε και εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός με εξειδίκευση στη χωροταξία και, στη συνέχεια, παιδαγωγικά, συμβουλευτική – επαγγελματικό προσανατολισμό και συνθετική ψυχοθεραπεία. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στην τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εργάζεται πλέον αποκλειστικά ως σύμβουλος σταδιοδρομίας, ψυχοθεραπεύτρια και εισηγήτρια σεμιναρίων ψυχολογίας. Έχει συγγράψει ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα και βιβλία συμβουλευτικής.

Συγγραφέας : Τριανταφύλλου Κατερίνα, Μαρίνης Στέλιος
Εκδότης : Σαββάλας
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-493-011-7
Σελίδες : 334
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ελληνική Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.61 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.