Μικροί επαναστάτες

Περιγραφή
Το ζωογόνο φυσικό περιβάλλον απειλείται. Μια αδίστακτη οικονομική πραγματικότητα δεν υπολογίζει τίποτα πια. Έτσι, οι Μικροί Επαναστάτες, μια μυστική οργάνωση νέων παιδιών με ελληνική επαναστατική ψυχή, αναλαμβάνουν δράση! Με τις απίστευτες ενέργειές τους, το πολιτικοοικονομικό σύστημα κινδυνεύει να βουλιάξει στο απόλυτο χάος…
Όμως ένας νέος κόσμος αναδύεται: ένας κόσμος μουσικής, χαράς, έρωτα, ξεγνοιασιάς, αθλητισμού και παιχνιδιού μέσα στο πράσινο της φύσης και κάτω απ’ το γελαστό βλέμμα του ήλιου!
Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, γεμάτο χαρούμενη δράση, με ήρωες νέα παιδιά!
Ο Γιώργος Ψαράκης γεννήθηκε το 1966 στα Χανιά της Κρήτης, από όπου και κατάγεται. Έζησε πολλά από τα μαθητικά του χρόνια στη Γερμανία. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Γραφικών Τεχνών και Πολυμέσων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων. Στα ενδιαφέροντά του ανήκουν η μουσική, η ζωγραφική, η τέχνη, ο αθλητισμός, ο προγραμματισμός, το σκάκι και γενικότερα τα παιχνίδια κ.ά.

Συγγραφέας : Ψαράκης Γιώργος Ι.
Εκδότης : Ψαράκι
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-88910-0-0
Σελίδες : 236
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.60 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.