Μετζ Γιεγέρν

Περιγραφή
Ένα σπαραχτικό διήγημα που περιστρέφεται γύρω από την Αρμενική Γενοκτονία του 1915 παρουσιάζεται για πρώτη φορά ως εικονογραφήγημα. Πρόσωπα συναισθηματικά δεμένα, κυνικοί πολιτικοί, εκμεταλλευτές, που υπάρχουν πάντα σε περιόδους πολέμου, εναλλάσσονται αριστουργηματικά σ’ ένα κόμικ πραγματικά σύγχρονο, που συμμετέχει στην αποκάλυψη μιας τραγωδίας και αποτελεί μέρος μιας καυτής επικαιρότητας.
Το βιβλίο που είναι έργο του βραβευμένου ιταλού συγγραφέα και καρτουνίστα Πάολο Κόσι, προλογίζει η Αντόνια Αρσλάν, η μετάφραση είναι του Οχανές-Σαρκίς Αγαμπατιάν, η καλλιτεχνική επιμέλεια του εξωφύλλου και η τεχνική επεξεργασία του Μάικ Τσιλιγκιριάν. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ιταλικά, γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, κορεατικά και τώρα στα ελληνικά, ενώ επιθυμία του ιταλού εκδότη είναι να μεταφραστεί και στ’ αρμενικά με αφορμή την επέτειο των 500 χρόνων από την έκδοση του πρώτου αρμενικού βιβλίου.

Συγγραφέας : Kosi Paolo
Μεταφραστής : Αγαμπατιάν Οχανές-Σαρκίς
Εκδότης : Εκδόσεις Τσουκάτου – Περιοδικό «Αρμενικά»
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-93-3901-8
Σελίδες : 144
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Κόμικς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.90 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.