Μεταμορφωνόμαστε από δόξα σε δόξα

Περιγραφή
Πρόκειται για μια μελέτη του παραμελημένου, αλλά ιδιαίτερα αναγκαίου, θέματος της μετάνοιας. Έχουμε την τάση να νομίζουμε πως η μετάνοια είναι αναγκαία μόνο στην αρχική μας εμπειρία με τον Ιησού Χριστό, όταν δηλαδή Τον δεχόμαστε ως Σωτήρα μας και Κύριό μας. Αν όμως ως συνειδητοί Χριστιανοί σκοπεύουμε να ωριμάσουμε στην πληρότητα του σκοπού που ο Θεός έχει για μας, τότε είναι αναγκαίο να επιτρέπουμε στο Άγιο Πνεύμα να μας οδηγεί μέσα από τη διαδικασία της δικής Του αποκάλυψης και της δικής μας ανταπόκρισης στον Θεό, με τον τρόπο που τα Ιερά Κείμενα αποκαλούν «μετάνοια». Αυτό το έργο του Αγίου Πνεύματος μεταμορφώνει τους ανθρώπους του Θεού στην εικόνα του Χριστού και ανατρέφει μια ζωτική και ουσιώδη αύξηση στη σχέση μας με τον Κύριο Ιησού Χριστό.
Πόσο εντυπωσιακή, αλλά και ταπεινή είναι η σκέψη, πως ο σκοπός του Θεού είναι να μεταμορφώνει το λαό Του από ταπεινούς ζητιάνους, σε βασιλείς και ιερείς για τον Εαυτό Του! Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου, και επέτρεψε στον Θεό να αναζωογονήσει το πνεύμα σου, καθώς μελετάς και εφαρμόζεις αυτό το συναρπαστικό θέμα!

Συγγραφέας : Tucker Robert A.
Εκδότης : Το Ανώγειο
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-7831-81-0
Σελίδες : 133
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Μετάνοια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.98 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.