Μελίνα Ο κόσμος των σκιών

Περιγραφή
Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Μελίνα ήρθε για πρώτη φορά ενώπιον μιας αρχαίας φάρας βρικολάκων που διψούσε για το αίμα της και ό, τι αυτό φυλούσε κρυμμένο, και τώρα έρχεται να αντιμετωπίσει κάτι μεγαλύτερο ακόμα κι από τη ζωή.
Βρίσκεται σε συνεχείς διαμάχες με τον ίδιο της τον εαυτό ενώ καλείται να παλέψει με σκιές και πλάσματα μιας μαγείας δυνατότερης από τη δική της. Στην πορεία της προς τη λύση που αναζητά, οι επιλογές που κάνει την έχουν παγιδέψει ανάμεσα σε δύο κόσμους, που την διεκδικούν εξίσου. Σε αυτόν τον πόλεμο οι νεκροί τής έχουν χαρίσει το υπέρτατο δώρο, ωστόσο ποιο θα είναι το αντίτιμο;
Η φύση της την αλλάζει συνεχώς, ενώ στο δρόμο της μπαίνουν οι αγέλες της Αθήνας, διεκδικώντας ένα κομμάτι εξουσίας από το μερτικό των Θεατρίνων.
Τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο, ακόμα και όσα πίστευε πως δε θα άλλαζαν ποτέ.H Σοφία Αποστολίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος ενιαίου λυκείου της τάξης του 2007 και φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ασχολείται με τη συγγραφή από νεότατη ηλικία. Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Ελσάντα (ανέκδοτο) αποτέλεσε την εκκίνηση για την πλούσια συγγραφική της δραστηριότητα.

Συγγραφέας: Αποστολίδη Σοφία
Εκδότης: Οσελότος
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-9607-60-8
Σελίδες: 334
Σχήμα: 17χ12
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.90 €