Μελίνα η αρχή

Περιγραφή
Γλιστρούσε προς τη θάλασσα, ωστόσο σ’ αυτό δεν έδωσε καθόλου σημασία. Ένα ζευγάρι μαύρα, ζωώδη μάτια ήταν καρφωμένα πάνω της. Σ’ όποιον κι αν ανήκαν, περίμενε. Ένιωσε το σώμα της να συμπιέζεται και να μυρμηγκιάζει, κάτι που όμως δεν ανέκοψε εκείνο το ακατανόητο αίσθημα της ανείπωτης ολοκλήρωσης που την είχε κατακλύσει. Βυθιζόταν στο νερό. Ένιωσε την αντίθεση της θερμοκρασίας του παγωμένου νερού πάνω στην καυτή της σάρκα…
H Μελίνα είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι με καθημερινά προβλήματα… μέχρι τη μέρα που εγκαταλείπει το πατρικό της. Γρήγορα ανακαλύπτει την πραγματική της φύση: μισή αλλόμορφη και μισή μάγισσα. Έστω και καθυστερημένα βρίσκει την αγέλη της. Στις φλέβες της κυλάει δηλητήριο χωρίς αυτή να είναι η μοναδική πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει· μια ομάδα βρικολάκων πατάει επί πτωμάτων στην αγωνιώδη καταδίωξη του μοναδικού απόγονου του Κωμικού…H Σοφία Αποστολίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος ενιαίου λυκείου της τάξης του 2007 και φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ασχολείται με τη συγγραφή από νεότατη ηλικία. Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Ελσάντα (ανέκδοτο) αποτέλεσε την εκκίνηση για την πλούσια συγγραφική της δραστηριότητα.

Συγγραφέας : Αποστολίδη Σοφία
Εκδότης : Οσελότος
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-9499-08-2
Σελίδες : 336
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.45 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.