Μαύρος δράκος

Περιγραφή
Πέρα από τις εκτάσεις της Αυτοκρατορίας, η αρχαία Απαγόρευση, η σφραγίδα που έχει αιχμαλωτίσει τους φοβερούς Απεχθείς στο βδελυρό τους κόσμο, είναι έτοιμη να υποχωρήσει, ελευθερώνοντας τις ορδές του σκότους. Μια ομάδα ετερόκλητων ηρώων θα τεθεί αντιμέτωπη με την απειλή: ο Ίαν Αράνιλ, μέλος της αρχαίας οικογένειας των Εκτελεστών των Δράκων, ο Γκμορ ο ορκ, ο μάγος Αλμπέν, η γενναία Εκούμπα, η Μίρβα της κάστας των Τεχνοκρατών και η Σέρα το ξωτικό θα ταξιδέψουν πέρα από το Μεγάλο Τείχος για να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή…
Το εικονογραφημένο μυθιστόρημα «Μαύρος Δράκος» (Dragonero) εκδόθηκε για πρώτη φορά στα ιταλικά από τις εκδόσεις Bonelli, που εδώ και αρκετά χρόνια έχουν γράψει ιστορία στο χώρο του ευρωπαϊκού κόμιξ. Η περιπέτεια των Luca Enoch, Stefano Vietti και Giuseppe Matteoni συνδυάζει στοιχεία από τη μεσαιωνική παράδοση, τα παραμύθια της δυτικής Ευρώπης και τη σύγχρονη λογοτεχνία του Φανταστικού για να μεταφέρει τον αναγνώστη σε ένα μαγικό κόσμο, όπου το Καλό και το Κακό βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση.
Με όπλα τη σφιχτοδεμένη πλοκή και το εξαιρετικό σχέδιο, το έργο των Ιταλών δημιουργών κατορθώνει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι και την τελευταία σελίδα, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα δείγματα της σύγχρονης ευρωπαϊκής σχολής κόμιξ.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Enoch Luca, Vietti Stefano
Μεταφραστής : Ψυχάκη Μυρτώ
Εικονογράφος : Matteoni Giuseppe
Εκδότης : Anubis
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-306-715-6
Σελίδες : 296
Σχήμα : 23χ17
Κατηγορίες : Κόμικς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.38 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.