Μαρία η βασίλισσα των αγγέλων

Περιγραφή

Το βιβλίο, Μαρία, η Βασίλισσα των Αγγέλων, είναι για αναγνώστες όλων των θρησκειών καθώς σέβεται και τιμά όλες τις θρησκείες. Όπως λέει η Ντορίν: «Η Παναγία είναι ο ιδανικός μας γονιός: γλυκιά, αγνή, στοργική, μ’ απέραντη αγάπη, αποδοχή, ταπεινότητα, σοφία, κατανόηση και ευσπλαχνία. Μας παρηγορεί, μας στηρίζει και μας ανακουφίζει τις δύσκολες ώρες. Γαληνεύει τις ταραγμένες μας καρδιές και μας βοηθά να νιώσουμε ότι αγαπιόμαστε και είμαστε ασφαλείς. Μας βοηθά να εμπιστευτούμε και να πιστέψουμε στο καλό και το δίκαιο». Σ’ αυτό το βιβλίο, η Ντορίν έχει συγκεντρώσει αληθινές ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν εντυπωσιακές θεραπείες, είχαν οράματα της Παναγίας, ή είδαν την Παναγία. Επίσης περιλαμβάνει παραδοσιακές και σύγχρονες προσευχές της Παναγίας, καθώς και τα σύμβολα που συνδέονται με την Μαρία και τοποθεσίες όπου έχουν γίνει θεάσεις της.

Η Ντορίν Βέρτσιου, Ph. D έχει τρία πανεπιστημιακά πτυχία στη συμβουλευτική ψυχολογία. Στη συγγραφική και τη θεραπευτική της δουλειά, καθώς και στα σεμινάριά της, εργάζεται με τον κόσμο των αγγέλων και των πνευμάτων. Η Ντορίν διδάσκει τους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης πώς να ακούνε, να βλέπουν, να αισθάνονται και να γνωρίζουν τα μηνύματα του πνευματικού κόσμου. Επίσης διοργανώνει σεμινάρια στη Χαβάη, όπου όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν παρέα με τα δελφίνια.
Η Ντορίν έχει εμφανιστεί στο CNN, στο The View, στο Oprah και σε άλλα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα, όπου συχνά αποκαλείται «η κυρία των αγγέλων». Επίσης, έχουν δημοσιευτεί άρθρα της σε περιοδικά όπως τα Redbook, Glamour, McCalls, Mademoiselle κ.α.

Συγγραφέας : Virtue Doreen
Μεταφραστής : Χριστάκου Χαριτίνη
Εκδότης : Νόασις
Έτος έκδοσης : 2016
ISBN : 618-817-377-4
Σελίδες : 224
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Πνευματισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.52 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.