Μακροζωία και ευημερία

Περιγραφή
Οι λαοί των βουνών του Καυκάσου ανήκουν στους μακροβιότερους και υγιέστερους λαούς της Γης. Οι επιστήμονες έχουν μελετήσει αυτούς τους θηριώδεις βουνίσιους λαούς, επιχειρώντας να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τη φημισμένη μακροζωία τους.
Ο Murat Yagan αποτελεί έναν από τους τελευταίους ζωντανούς πρεσβευτές της αρχαίας Αμπχαζιανής Παράδοσης του Καυκάσου, έχοντας διαπαιδαγωγηθεί και μυηθεί στα μυστικά της από τους Πρεσβυτέρους της φυλής του.
Οι αρχές και οι πρακτικές του λαού του, αποκαλύπτονται εδώ με έναν απλό και άμεσο τρόπο, και παραμένουν εξίσου εφαρμόσιμες.
“Το βιβλίο αυτό είναι ένας μικρός θησαυρός και έρχεται να πλουτίσει τις γνώσεις μας πάνω σε θέματα της υγείας, τα οποία παρέμειναν στο σκοτάδι επί εκατονταετίες για προφανείς λόγους.
Η ελληνική βιβλιογραφία αποκτά ένα κόσμημα για όσους αναζητούν το “μη συμβατικό”. Χαίρομαι ειλικρινά γιατί είμαι ένας εκ των εκλεκτών που κατέχει αντίγραφο του Μακροζωία και Ευημερία”.
Σπάρτακος Μαρινάκης, Φυσικοπαθητικός (N.D.)Ο Μουράτ Γιαγκάν είναι ένας από τους παλαιότερους μυημένους του Αμούστα Κεμπζέχ. Ζει μόνιμα στον Καναδά.

Συγγραφέας: Yagan Murat
Μεταφραστής: Παπαναγιώτου Ευστράτιος
Εκδότης: Μεταμόρφωση
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-9783-07-4
Σελίδες: 143
Σχήμα: 21χ14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.40 €