Κατεβάσετε-βιβλίο.com

Μαθηματικά για τη δασκάλα και τον δάσκαλο. Αριθμοί Σύνολα Σχήματα

Περιγραφή

Το βιβλίο απευθύνεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές των Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης. Στα τρία μέρη του, αναπτύσσονται οι βασικές γνώσεις Αριθμητικής, Συνολοθεωρίας και Γεωμετρίας που πρέπει να έχουν η δασκάλα και ο δάσκαλος για να ανταποκριθούν στο σύγχρονο, απαιτητικό περιβάλλον της εκπαίδευσης. Πρόκειται για βελτιωμένη και επαυξημένη εκδοχή της πρώτης, η οποία διορθώθηκε και συμπληρώθηκε με βάση τη διδακτική εμπειρία του συγγραφέα αλλά και συναδέλφων του που τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποίησαν το βιβλίο ως εγχειρίδιο.

Ο Κώστας Χατζηκυριάκου γεννήθηκε το 1959 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (πτυχίο, 1981), μαθηματικά και λογική στο Bedford College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (Μ.Sc., 1983) και στο Pennsylvania State University των ΗΠΑ (Ph.D.,1989).
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στα πεδία της μαθηματικής λογικής και της μαθηματικής εκπαίδευσης. Είναι αναπληρωτής καθηγητής μαθηματικών και λογικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συγγραφέας: Χατζηκυριάκου Κώστας 1959-
Εκδότης: σοφία A.E.
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-6706-61-5
Σελίδες: 488
Σχήμα: 17×24
Κατηγορίες: Μαθηματικά – Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 37.98 €

Exit mobile version