Μαθηματικά Β΄ δημοτικού

0
(0)

Περιγραφή
Το παρόν βοήθηµα, µε τίτλο: “Μαθηματικά Β’ Δημοτικού”, είναι µια πρωτότυπη και µεθοδική εργασία που έχει ως στόχο µέσα από ένα σύνολο δηµιουργικών ενεργειών να βοηθήσει το µαθητή να οικοδοµήσει σωστά και απλά τις σηµαντικότερες µαθηµατικές έννοιες και τεχνικές που ορίζονται από τα νέα αναλυτικά προγράµµατα σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Είναι οργανωµένο και δοµηµένο σύµφωνα µε την ύλη των νέων σχολικών βιβλίων (Βιβλίο μαθητή – Τετράδιο ασκήσεωv-εργασιών), σε αντίστοιχα κεφάλαια και ενότητες και επαναληπτικά µαθήµατα, και λειτουργεί συµπληρωµατικά και παράλληλα µε αυτά.
Οι ασκήσεις του είναι πρωτότυπες και κατάλληλα επιλεγµένες, ώστε να ερεθίζουν τη συνδυαστική και αντιληπτική ικανότητα του µαθητή για την κατάκτηση της γνώσης, αλλά και να οξύνουν τη φαντασία του και να ενισχύουν τη διάθεσή του για συνεχή και δηµιουργική εργασία.
Τα επαναληπτικά µαθήµατα είναι ειδικά σχεδιασµένα ώστε να καλύπτουν τους στόχους της διδασκαλίας, αλλά και να παρέχουν τη δυνατότητα επανατροφοδότησης.
Πιστεύουµε πώς το βοήθηµα αυτό θα βοηθήσει σηµαντικά το µαθητή της Β΄ τάξης να προσεγγίσει απλά, να κατανοήσει σωστά άλλα και να εµπεδώσει αποτελεσµατικά τις µαθηµατικές έννοιες και τεχνικές.
Καλή επιτυχία! (από το εισαγωγικό σημείωμα του συγγραφέα)

Συγγραφέας: Καραγιάννης Βασίλης
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-16-1827-9
Σελίδες: 303
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Μαθηματικά – Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)
Σειρές: Βιβλία για την Εκπαίδευση, Μαθηματικά Δημοτικού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.70 €

Πόσο ενδιαφέρον ήταν αυτό το βιβλίο;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνετε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το βιβλίο.