Μέσα από τα μάτια της

Περιγραφή

Όλα ξεκινούν από μια συνάντηση. Αυτή που δεν έγινε ακόμη, αυτή που υπάρχει σαν απαρχή μέσα στο μυαλό. Η ιστορία τρέχει μέσα στον καθένα πριν ακόμη ξεκινήσει. Μας βρίσκει σχεδόν έτοιμους τη στιγμή που τα μάτια συναντιούνται. Και μετά ξεκινά προς το σκοτάδι της. Κάπου στο Πέραμα, ένας νέος άνδρας, πρόωρα κουρασμένος και απόκοσμος θα συναντήσει την Έλσα. Ο Σταύρος προσπαθεί να φέρει τον εαυτό του στα μέτρα του κόσμου κι εκείνη προσπαθεί να καταστρέψει τον δικό της. Η ιστορία του Σταύρου και της Έλσας δεν διηγείται την πορεία μιας σχέσης. Κάθε άλλο. Ξεδιπλώνει την ιστορία μιας σχέσης που ξεκινά από την ορμή της επιθυμίας -ή της ψευδαίσθησής της- διατρέχοντας όλη την αποδόμηση του εαυτού για χάρη μιας μεγαλύτερης: να φτιάξουμε έναν δικό μας μικρόκοσμο ή να καταστρέψουμε των άλλων.

Ο Στέλιος Μοίρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία και εργάζεται ως Κοινωνικός Λειτουργός στο χώρο της ψυχικής υγείας.
Το 2012 εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Το παγοποιείο». Έχει κυκλοφορήσει δύο ποιητικές συλλογές («Rogamar», 2013 και «Sombras X», 2014) ενώ από το 2009 είναι ο drummer του συγκροτήματος gnu.

Συγγραφέας : Μοίρας Στέλιος
Επιμελητής : Ρούφη Νεκταρία
Εκδότης : Andy’s Publishers
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-565-103-9
Σελίδες : 278
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.41 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.