Μάνα πιπεριά

Περιγραφή
Όταν η Άρτεμις έφυγε από έναν αποτυχημένο γάμο και από ένα επάγγελμα που δεν ικανοποιούσε ούτε την πιο μικρή της φιλοδοξία, δεν είχε καταλάβει ακόμη ότι στο μέλλον, η φυγή θα ήταν πάντα η μοναδική της επιλογή!
Έχει πεισθεί πια, ότι γι’ αυτήν δύσκολα θα υπάρξει μια μόνιμη σχέση με ανθρώπους και καταστάσεις. Έχει πεισθεί αλλά δεν ξέρει, αν το φαινόμενο το προκαλεί «το κάρμα της» ή αυτή η ίδια, που τη θεωρούν όλοι «ένα αγρίμι που αρνείται να εξημερωθεί»!
Μετά από «λάθος» επιλογές που έκανε μεταξύ διαφόρων επαγγελμάτων, κατέληξε στο «αυτονόητο», ότι η απασχόληση με την δημοσιογραφία είναι αυτό που από πάντα ήθελε να κάνει, χωρίς προηγουμένως να το έχει συνειδητοποιήσει.
Μετά από ατέρμονες μάχες στα πεδία των ερώτων, του γάμου, των σχέσεων, των χωρισμών και μια απώλεια αγαπημένου, έπαψε να πιστεύει στο θαύμα της αγάπης. Τότε είναι που έρχεται η ανατροπή στο πρόσωπο του Ερμή· το όνομά του έμοιαζε εμβληματικό, για μια φυσιογνωμία σα την δική του. Στην πραγματικότητα, με την εμφάνιση που διέθετε θα μπορούσε να είναι… και ο Ερμής «του Πραξιτέλους»!
Δεν ήταν όμως αυτός ο λόγος που η αγάπη της γι’ αυτόν έπιανε όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή της· ήταν που όχι μόνο την αποδεχόταν έτσι ακριβώς όπως ήταν, αλλά της αναγνώριζε το δικαίωμα να εξακολουθεί να παραμένει «πεισματικά» ασυμβίβαστη…
Η Ανδρομάχη Σαββοπούλου γεννήθηκε στο Ξινό Νερό Φλώρινας. Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και δημοσιογραφία στη Σχολή Ξυνή. Εργάστηκε ως δημόσιος υπάλληλος σε οικονομική υπηρεσία και μετά σε εφημερίδα ως δημοσιογράφος.

Συγγραφέας : Σαββοπούλου Ανδρομάχη
Εκδότης : Ερωδιός
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-454-015-7
Σελίδες : 230
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.30 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.