Λύκος ή πρόβατο;

Περιγραφή
Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι και, όπως κάθε παιχνίδι, έχει παίκτες, κανόνες και τεχνική. Την τεχνική αυτή μπορείς να τη μάθεις εύκολα και γρήγορα.
Εφαρμόζοντας τις χρήσιμες μεθόδους και οδηγίες, που λεπτομερώς δίνονται εδώ, θα ξεπεράσεις το φόβο της απόρριψης και θα μάθεις γρήγορα πώς να έλκεις ερωτικά όμορφες, σέξι ή επώνυμες γυναίκες.
Οποιοσδήποτε άντρας μπορεί να το καταφέρει ανεξαρτήτως εμφάνισης, ηλικίας και οικονομικής κατάστασης, αφού αλλάξει πρώτα τα περιοριστικά του πιστεύω.
Θα μάθεις επίσης να περνάς τα τεστ και την έμφυτη άμυνα μιας όμορφης γυναίκας, καθώς και πώς να αναπτύσσεις την επικοινωνία σου με μια όμορφη και ποθητή γυναίκα, πώς να διεγείρεις τα συναισθήματά της και να λιώνει σαν παγάκι στην παλάμη σου.
Επίσης δίνονται χρήσιμες οδηγίες για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, τη στάση του σώματός σου, πώς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου αποτελεσματικά και πώς να ξεκόψεις από το ρόλο του καλού παιδιού και να βγεις από το κλαμπ των κερασάκηδων, των καληνυχτάκηδων και των γκομενοφυλάκων.
Πρόβαλε τον εαυτό σου με θάρρος και διεκδίκησε περισσότερη χαρά, σεξ και πάθος στη ζωή σου με όμορφες γυναίκες. Χτίσε το προφίλ του ακαταμάχητου άντρα, του άντρα λύκου-κυνηγού, που δε γίνεται εργαλείο στα χέρια καμιάς γυναίκας.Ο Αναστάσης Α. Μαρασλής είναι επιχειρηματίας ασφαλιστικών και ναυτιλιακών υπηρεσιών με πολλές διακρίσεις και αναφορές του ονόματός του από την ημερήσια ναυτιλιακή εφημερίδα του Λονδίνου Lloyd’s List αλλά και την Trade Winds της Νορβηγίας. Άρθρα και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στη Ναυτεμπορική και στο κλαδικό περιοδικό ΝΑΥΣ.
Ως έφηβος υπήρξε αθλητής του Γ.Σ. Κερατσινίου και πρώτευσε σε πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες στίβου στο αγώνισμα των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων.
Διατέλεσε επί σειρά ετών κορυφαίος ασφαλιστής πλοίων και γενικών ασφαλειών συνεργαζόμενος με γνωστό όμιλο ασφαλιστικών εταιρειών. Από το 1991 έως σήμερα διαχειρίζεται τρεις εταιρείες των οποίων είναι και μέτοχος.
Διατέλεσε κύριος ομιλητής στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά. Επίσης, υπήρξε ανταποκριτής των Lloyd’s του Λονδίνου στην Ελλάδα επί σειρά ετών.
Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, γνωστικών σπουδών, μάρκετινγκ και πωλήσεων και έχει βραβευτεί πολλές φορές στον επαγγελματικό στίβο που αναπτύσσει δραστηριότητες τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια.
Ζει με τη σύζυγό του και το γιο τους σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο του 1908 στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά. Επίσης έχει μια κόρη που υπεραγαπά από παλιότερη ερωτική του σχέση με γνωστή ηθοποιό.
Ανήσυχο πνεύμα, του αρέσει να φιλοσοφεί και να καταγράφει τις σκέψεις του από τα εφηβικά του χρόνια. Του αρέσει να διαβάζει, να γράφει, να μαγειρεύει, τα σπορ, το θέατρο, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια. Έλκεται από καθετί αυθεντικό και, ως οικολόγος, από τις ομορφιές της φύσης και το θαύμα της ζωής.

Συγγραφέας: Μαρασλής Αναστάσης
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-14-1371-5
Σελίδες: 232
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διαπροσωπικές σχέσεις, Άνδρες – Ψυχολογία
Σειρές: Ποικίλα Θέματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.85 €