Λειτουργικό

Περιγραφή
Το «Λειτουργικό» γράφτηκε και εκδόθηκε το 1976 σαν ελάχιστος φόρος τιμής στην εξέγερση των φοιτητών τον Νοέμβρη του 1973.
Σήμερα επανεκδίδεται γιατί υποτιμούνται και ξεχνιούνται εύκολα οι θυσίες των αγωνιστών για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη.
Το βιβλίο συνοδεύεται από ψηφιακό δίσκο που περιέχει μουσική σύνθεση και απαγγελία, βασισμένα στα κείμενα.Η Έφη Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στα Σιταράλωνα Τριχωνίδος (Αγρινίου). Τέλειωσε τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, με καθηγητές τον Δημήτρη Ροντήρη και τον Γιάννη Σιδέρη. Έπαιξε με το Πειραϊκό Θέατρο τραγωδία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατόπιν συνεργάστηκε με θιάσους των Λαμπέτη, Βεργή, Κατράκη, καθώς και με εταιρικούς. Έζησε για μεγάλο διάστημα στον Καναδά, όπου παρακολούθησε αγγλική φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Sir George Williams, του Μόντρεαλ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παράλληλα με το θέατρο, δίδαξε την αγγλική γλώσσα. Συνεχίζει να παίζει στο θέατρο, στην τηλεόραση και σε ελληνικές και ξένες ταινίες.

Συγγραφέας : Παπαθεοδώρου Έφη
Εκδότης : Αίολος
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-521-197-1
Σελίδες : 28
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νεοελληνική ποίηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.03 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.