Λέξεις χωρίς ήχο

Περιγραφή
Μέσα από την ιστορία της συνάντησης του νεαρού αριστοκράτη με τον σοφότερο των σοφών, η συγγραφέας θέτει ερωτήματα στον αναγνώστη…
– Τι θα έλεγες στον επτάχρονο εαυτό σου αν τον συναντούσες τώρα;
– Μήπως μισείς επειδή αγαπάς;
– Εσένα το δικό σου τσουβάλι της φιλίας ποιους έχει μέσα;
– Είναι ο πωλητής αγκαλιάς το επάγγελμα του μέλλοντος;
– Μπορείς να αγαπήσεις δίχως όρους;
– Έχεις συναντήσει αθόρυβους ανθρώπους;
– Σε προσέχεις; Σε εκτιμάς;
– Είσαι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου;
– Ξέρεις πότε πρέπει να σωπαίνεις;
Το βιβλίο πλέκει τις ανθρώπινες σχέσεις, παντρεύει συναισθήματα, ξεθάβει αναμνήσεις και κρυμμένες σκέψεις. Δε σου δείχνει το δρόμο, δε σου λέει την ιδανική θεωρία, δε σου δίνει λύσεις στα προβλήματα, δε σε κρατά σε αγωνία.
Σε ωθεί να σκεφτείς, να αναρωτηθείς, να διχαστείς, να αναρωτηθείς. Ίσως συμφωνήσεις, ίσως διαφωνήσεις, ίσως και τίποτα από τα δυο ή και τα δυο. Όλα στο μικροσκόπιο, όλα φανερωμένα μέσα από ιστορίες και ελλειπτικές προτάσεις. Μέσα σε λίγες σελίδες, ξεδιπλώνονται οι σχέσεις, οι άνθρωποι και η ίδια η ζωή έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.Η Τάμι Γκεκτσιάν σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις περαιτέρω σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο ενώ πλέον το δαιμόνιο της γραφής είχε κάνει ορατή την παρουσία του. Για καιρό δημοσίευε άρθρα σε πολυάριθμές ιστοσελίδες, περιοδικά και εφημερίδες, μέχρι που επέλεξε να κάνει την προσωπική της σελίδα για να διοχετεύσει όλη αυτή την ενέργεια που κουβαλάει. Παράλληλα ξεκίνησε εντατικά σεμινάρια δημιουργικής γραφής στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”.

Συγγραφέας: Γκεκτσιάν Τάμι
Εκδότης: Γερμανός
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 960-7623-91-6
Σελίδες: 78
Κατηγορίες: Νεοελληνική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.10 €