Κυρίαρχος

Περιγραφή
Το δεύτερο μέρος της ερωτικής τριλογίας που σαγήνευσε εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο
Ο Ναθάνιελ Γουέστ ποτέ δε χάνει τον έλεγχο. Νέος, γοητευτικός και μυστηριώδης είναι ο δυναμικός επικεφαλής των επιχειρήσεών του κατά τη διάρκεια της μέρας. Τις νύχτες όμως είναι ο απρόσιτος κυρίαρχος που ποτέ δεν ξεφεύγει από τους κανόνες του παιχνιδιού. Ποτέ δε δέχεται υποτακτικές χωρίς εμπειρία, αλλά όταν στο γραφείο του εμφανίζεται απροσδόκητα η Άμπιγκεϊλ και του ζητά να γίνει η πειθήνια σύντροφός του, παραβιάζει ο ίδιος τους όρους που έχει θέσει και αποφασίζει να δοκιμάσει τα όριά του. Ο συνδυασμός της αθωότητας και της προθυμίας που δείχνει η Άμπι αποδεικνύεται μεθυστικός για τον Ναθάνιελ, που αρχίζει να χάνει την κυριαρχία του. Όσο εκείνη ακολουθεί τις διαταγές του και παραδίδεται πρόθυμα στις επιθυμίες του εκείνος πιστεύει ότι κανείς δε θα πληγωθεί. Όταν όμως αρχίζει να βυθίζεται βαθύτερα στο πάθος του για την Άμπι, συνειδητοποιεί ότι η εμπιστοσύνη πρέπει να είναι αμφίδρομη – και ο ίδιος κρύβει πολλά μυστικά που απειλούν να ανατινάξουν τα θεμέλια της σχέσης τους…
Ένα μυθιστόρημα για ενήλικες.Η Τάρα Σου Μι έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα στην ηλικία των δώδεκα ετών. Θα περνούσαν κάποια χρόνια έως ότου αποφασίσει να αφοσιωθεί στη συγγραφή. Έχοντας γράψει αρκετά μυθιστορήματα, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι πιο πικάντικο και ξεκίνησε να δουλεύει το «The Submissive» (Η Πειθήνια). Αυτό που άρχισε σαν άσκηση γραφής σύντομα πήρε τη δική του πορεία και οι συνέχειες «The Dominant» (Ο Κυρίαρχος) και «The Training» δεν άργησαν να ακολουθήσουν. Δημοσιευμένη αρχικά στο διαδίκτυο, η τριλογία γνώρισε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία. Και τα τρία βιβλία έχουν πλέον διαβαστεί και ξαναδιαβαστεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Η Τάρα διατήρησε την ταυτότητά της κρυφή, αρνούμενη να αποκαλύψει ακόμα και στο σύζυγό της το περιεχόμενο του βιβλίου της. Μέχρι και σήμερα, πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν την αλήθεια (αν και τώρα πια το έχει εξομολογηθεί στον άντρα της). Ζει με το σύζυγο και τα δυο παιδιά της στις Νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγγραφέας : Sue Me Tara
Μεταφραστής : Τσιρώνη Έφη
Εκδότης : Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 960-14-2739-2
Σελίδες : 462
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.59 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.