Κουβέντες με τη μαμά

Περιγραφή
Η μαμά λέει ότι δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν μπορεί να έρχεται μαζί μου στο σχολείο, ούτε εγώ μπορώ να πηγαίνω μαζί στη δουλειά της.
– Μα μου λείπεις όταν δεν είμαστε μαζί…
Τι λέει η μαμά στη μικρή της κόρη για το φόβο, τη μοναξιά, την αγάπη, το μεγάλωμα και τις αλλαγές, τη ζωή και το θάνατο;
Η ψυχολόγος αλλά και μαμά Αθηνά Ανδρουτσοπούλου βοηθάει τα παιδιά να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και δίνει ιδέες στους γονείς για όσα μπορούν να πουν. Έξι μικροί διάλογοι για πολύ μικρά παιδιά γεμάτοι συναίσθημα και χιούμορ.Η Αθηνά Ανδρουτσοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της στην ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Ειδικεύτηκε στη συστηματική ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, με το οποίο συνεργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και επόπτρια. Είναι σύμβουλος σε θέματα έρευνας στον ερευνητικό τομέα του Εργαστηρίου και υπεύθυνη ερευνητικών προγραμμάτων. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη. Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συγγραφέας: Ανδρουτσοπούλου Αθηνά
Εικονογράφος: Χρυσοχόου Κατερίνα
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-496-097-0
Σελίδες: 47
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική, Παιδικά βιβλία, Ελληνικά
Σειρές: Φραουλίτσα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.55 €