Κορίτσια στον ήλιο

Περιγραφή
Μπορούν κάποιες ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές στο απέραντο γαλάζιο ενός ελληνικού νησιού να αλλάξουν για πάντα τις ζωές μιας παρέας τεσσάρων γυναικών;
Να προκαλέσουν αλλαγές λιγότερο ή περισσότερο σημαντικές, που όμως θα οδηγήσουν αυτές τις γυναίκες σε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον;
Φυσικά και αυτό είναι εφικτό, εάν μάθουν να προσαρμόζονται στις προκλήσεις της ζωής -διεκδικώντας επίμονα αυτό που πραγματικά θέλουν και τελικά κατακτώντας το.
Έρωτες, όνειρα, χιούμορ και ανατροπές σε ένα «ταξιδιάρικο», καλοκαιρινό μυθιστόρημα, που θα σας συναρπάσει…Ο Γιάννης Μανάλης γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1970 στην Αθήνα. Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών αποτέλεσε το πρώτο βήμα στην επαγγελματική του αναζήτηση, η οποία τον οδήγησε τελικά στη δημοσιογραφία. Μετά τις σπουδές του ασχολήθηκε με την ηλεκτρονική και την έντυπη δημοσιογραφία, συνεργάστηκε με τους ομίλους της ΙΜΑΚΟ και της «Καθημερινής», καλύπτοντας τους τομείς της ειδησεογραφίας και κατ’ εξοχήν του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, ενώ τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Metropolis». Οι δύο μεγάλες του αγάπες είναι η συγγραφή και τα ταξίδια, ενώ πεποίθησή του αποτελεί πως το χιούμορ είναι η καταλυτική άμυνα στους ισοπεδωτικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Συγγραφέας : Μανάλης Γιάννης, Παπαδόπουλος Χάρης 1970-
Εκδότης : Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-14-2383-4
Σελίδες : 395
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ελληνική Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.35 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.