Κοκκινούλης ο καλός καλικάντζαρος

Περιγραφή
Έφτασαν τα Χριστούγεννα και στον Βόρειο Πόλο τα ξωτικά εργάζονται συνεχώς, για να έχουν έτοιμα τα παιχνίδια, που θα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης!
Ένας παράξενος εισβολέας, όμως, προκαλεί αναστάτωση. Ποιο είναι αυτό το ξωτικό, που κανείς δεν έχει ξαναδεί και τι θέλει στο ήρεμο χωριό τους;Η Αθηνά Μπασιούκα γεννήθηκε το 1982 και ζει μόνιμα στο Βόλο. Στην ηλικία των 17 ετών κατάφερε να μπει στη Βουλή των Εφήβων, χάρη σε μια εργασία που ξεχώρισε ανάμεσα σε 20.000 άλλες. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με τη φωτογραφία. Πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά σε μια προσωπική έκθεση στην οποία συνδύασε εικόνα και κείμενο. Αυτή την εποχή αρθρογραφεί σε μια εφημερίδα της περιοχής της. Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ασχολείται με το web design. «Ο φόνος είναι μια εύκολη υπόθεση» και το «Άγ(ρ)ιο έγκλημα στην Αθωνική Πολιτεία είναι τα δύο αστυνομικά της μυθιστορήματα.

Συγγραφέας : Μπασιούκα Αθηνά
Εικονογράφος : Λουκή Έφη
Εκδότης : Ήρα Εκδοτική
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 960-9780-41-5
Σελίδες : 22
Σχήμα : 29χ21
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά
Σειρές : Παιδική Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.95 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.