Κλινική χειρουργική

Περιγραφή
[…] H έκδοση αυτή, απευθύνεται τόσο στους φοιτητές της ιατρικής όσο και στους ειδικευόμενους της χειρουργικής και των άλλων χειρουργικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων. Η περιεκτικότητα και η συστηματική παρουσίαση των χειρουργικών παθήσεων με βάση την ανατομία, φυσιολογία, παθογένεια, διάγνωση, διαφορική διάγνωση και τη συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τη νέα έκδοση.
Σε κάθε κεφάλαιο του συγγράμματος έχουν προστεθεί όλες οι νεότερες γνώσεις που έχουν αποκτηθεί στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο εκδόσεων. Η πλουσιότερη εικονογράφηση και η περιληπτική παρουσίαση των βασικών στοιχείων κάθε πάθησης με μικρούς πίνακες αλλά και η διακριτική πλέον προβολή των βασικών αρχών της επείγουσας ιατρικής με ειδικούς πίνακες αποτελούν πολύτιμες για τον αναγνώστη προσθήκες της νέας έκδοσης. Μέσα από τις γραμμές της έκδοσης αυτής προβάλλεται το πνεύμα της ομάδας ειδικοτήτων που πρέπει να συνεργάζονται για την αντιμετώπιση κάθε πάθησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.
Πιστεύουμε ότι ο αναγνώστης του συγγράμματος αυτού θα συμφωνήσει με τις παραπάνω διαπιστώσεις μας και θα το βρει ελκυστικό και χρήσιμο από κάθε πλευρά.
(από τον πρόλογο των επιμελητών)

Συγγραφέας : Henry Michael M., Thompson Jeremy N.
Μεταφραστής : Καππάς Άγγελος Μ., Κωστάκης Αλκιβιάδης Ι., Χατζηθεοφίλου Κ.
Επιμελητής : Καππάς Άγγελος Μ., Κωστάκης Αλκιβιάδης Ι., Χατζηθεοφίλου Κ.
Εκδότης : Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-394-450-5
Σελίδες : 837
Σχήμα : 27χ20
Κατηγορίες : Χειρουργική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 94.00 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.