Κινησιολογία

Περιγραφή
Ένα εγχειρίδιο αναφοράς σε όλους όσους ασχολούνται με την κίνηση, σε όλους εκείνους που η κίνηση αποτελεί το αντικείμενο της ζωής τους, σε όλους όσους γνωρίζουν ότι χωρίς κίνηση δεν υπάρχει έκφραση, περιορίζεται η επικοινωνία.
Ένα εργαλείο για όλους εκείνους που ασχολούνται με την υγεία, με την πρόληψη της βλάβης, την αποκατάσταση της βλάβης αλλά και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης.Ο Δημήτρης Σφετσιώρης είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου D.E.A. του Πανεπιστημίου Παρισίων, στην Επιστήμη της Εμβιομηχανικής και Φυσιολογίας της Κίνησης. Είναι επίσης φυσικοθεραπευτής (πτυχιούχος της Σχολής Αθηνών), με εξειδικεύσεις στην Χαλάρωση (Clinique Heuyer, Paris), στην Φυσιολογία της Μυϊκής και Ψυχοαισθητηριακής Εργασίας (Πανεπιστήμιο Paris VI), στην Εργονομία-Εργοφυσιολογία (Πανεπιστήμιο Paris-XI), στην Έρευνα Κεντρικής και Περιφερικής Αγωγής (Inserm-Paris).
Συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλές εκδηλώσεις επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών και έχει γράψει πολλά επιστημονικά άρθρα και ενότητες βιβλίων. Δίδαξε για πολλά χρόνια στις σχολές Φυσικοθεραπείας και Εργοθεραπείας Τ.Ε.Ι. Αθήνας αλλά και σε επαγγελματικά σεμινάρια. Υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας, μέλος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων και Επιστημονικών Εταιρειών και πολλών επιστημονικών και οργανωτικών επιτροπών.

Συγγραφέας: Σφετσιώρης Δημήτρης Κ.
Εκδότης: Εκδόσεις d.K.S.
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-87547-0-4
Σελίδες: 427
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ιατρική, Υγεία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 45.35 €