Καφέ στο Νείλο

Περιγραφή
1935. Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν πάνω από την Ανατολική Αφρική. Την ώρα που ο στρατός του Μουσολίνι κατευθύνεται προς την Αιθιοπία, το Κάιρο αφήνεται σε μια κοσμοπολίτικη πρόκληση. Στο πλωτό Cataract Cafe, μια παράξενη συντροφιά παίζει με την τύχη της: ο νάνος ιδιοκτήτης του καφέ· ένας επαγγελματίας κυνηγός· η απόμακρη σύζυγός του· ο Ιταλός εραστής της· δύο κακομαθημένες Αμερικανίδες δίδυμες· ένας ξεπεσμένος Άγγλος λόρδος· ένας Γερμανός τυχοδιώκτης. Σκαρώνουν σχέδια. Οργανώνουν σαφάρι. Δημιουργούν συμμαχίες. Συνωμοτούν. Μπλέκουν την κατασκοπία με τον έρωτα, την πολιτική με τον πόλεμο. Ρισκάρουν τη ζωή τους. Προκαλούν τη μοίρα…
Ένα περιπετειώδες κοσμοπολίτικο μυθιστόρημα στην παράδοση της Καζαμπλάνκα.
Ο Μπαρτλ Μπουλ είναι μέλος της Royal Geographical Society και της Λέσχης Εξερευνητών. Πρώην εκδότης της Village Voice, εργάζεται ως δικηγόρος. Έχει γράφει επίσης τα βιβλία «The White Rhino Hotel» και «Safari: A Chronicle of Adventure». Ζει στη Νέα Υόρκη.

Συγγραφέας : Bull Bartle
Μεταφραστής : Μπακοδήμου Αγορίτσα
Εκδότης : Κέδρος
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-04-3235-Χ
Σελίδες : 704
Σχήμα : 22χ15
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ξένη Πεζογραφία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.08 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.