Καφές στο περιστύλιο έρωτες και εξουσία

Περιγραφή
Ο καφές για τους Έλληνες είναι διαδικασία μοναδική, ιεροτελεστία και ανάλογα την παρέα μπορεί να εξελιχθεί και σε εξομολόγηση.
Η Λώρα είναι καφετζού στο καφενείο της Βουλής. Μια θέση οικονομικά αποδοτική για να μπορέσει να σπουδάσει τα παιδιά της. Είναι μια γυναίκα χωρισμένη, ξανθή, με πράσινα μάτια και απελπιστικά όμορφη, συνδυασμός θανατηφόρος για να κάψει καρδιές αλλά και να ανοίξει καρδιές. Καρδιές που θα εκμυστηρευθούν ερωτικά παθήματα και περιπέτειες των εθνοπατέρων μας. Γιατί ο φτερωτός θεός του έρωτα δεν κοιτάζει αξιώματα και θέσεις και “χτυπά” όπου και όποτε βρει ευκαιρία.
Τα βέλη του έρωτα χτύπησαν όμως και τη Λώρα, στο πρόσωπο ενός νέου βουλευτή και μετέπειτα υπουργού, παλιάς εφηβικής αγάπης, τον οποίο, όμως, πρέπει να κερδίσει από μια ανταγωνίστριά της νεαρή ύπαρξη, την Άρτεμη, που η θεά του κυνηγιού έχει μεταμορφώσει σε γυναίκα κυνηγό του έρωτα. Θήραμά τους ο ίδιος άνδρας, ο Νικόλας… Ποια θα κερδίσει;
Στην ιστορία της Λώρας περιπλέκονται και οι ιστορίες -εξομολογήσεις πολιτικών που έγιναν κατά τη διάρκεια του καφέ. Τα ονόματα έχουν αλλοιωθεί για να προστατευθούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις αφηγήσεις.
Πόσο απέχει ο μύθος από την πραγματικότητα; Θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας το βιβλίο… Καλή ανάγνωση.

Συγγραφέας: Λαϊδά Βούλα
Εκδότης: PLS Εκδόσεις
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-87978-6-1
Σελίδες: 251
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.90 €