Καφές με τη Μέριλυν

Περιγραφή
Η διαδρομή της Μέριλυν Μονρόε φαντάζει σαν παραμύθι, όπου κάποιες ευχές της ηρωίδας εκπληρώθηκαν, ενώ άλλες έμειναν ανεκπλήρωτες. Ένα κλασικά αμερικανικό παραμύθι, που όμως έγινε παγκόσμιο. Θέλουμε να το ακούμε ξανά και ξανά, λες και η ιστορία του ταπεινού της ξεκινήματος, των καταπληκτικών της επιτυχιών αλλά και των σκληρών χτυπημάτων της μοίρας είναι όντως ένα παραμύθι, που θα μπορούσε να μας τη φέρει πίσω άθικτη και λαμπερή.
Ποιο ήταν το όμορφο κοριτσάκι με τα χαμογελαστά μάτια που ξεκίνησε τη ζωή του ως Norma Jeane, η αύρα της αθώας σεξουαλικότητας της οποίας δημιούργησε τόσες πολλές εικασίες γύρω από τη σύντομη και τελικά τραγική ζωή της;
Το βιβλίο αυτό προσκαλεί τους αναγνώστες να πιουν με τη Μέριλυν έναν καφέ και να ακούσουν τις απόψεις της για την αγάπη, το σεξ, τις ταινίες, τη φήμη, για τη ζωή του σώματος και τη ζωή της ψυχής.H Yona Zeldis Mcdonough είναι επιμελήτρια των συλλογικών τόμων «All the Available Light: A Marilyn Monroe Reader» και «The Barbie Chronicles: A Living Doll Turns Forty». Έχει γράψει επίσης δύο μυθιστορήματα καθώς και βιβλία για παιδιά.

Συγγραφέας : McDonough Yona Zeldis
Μεταφραστής : Πυρπάσου Έφη
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-16-2999-8
Σελίδες : 155
Σχήμα : 14χ11
Κατηγορίες : Ηθοποιοί
Σειρές : Ντοκουμέντα – Βιογραφίες, Καφές με…

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.25 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.