Και την ψυχή μου για ένα μωρό;

Περιγραφή
Υπογονιμότητα; Αποβολές; Δύσκολη εγκυμοσύνη;
Ακόμα κι αν δίνετε την ψυχή σας για ένα μωρό, μάθετε πώς θα αντιπετωπίσετε όλες τις αλλαγές με επιτυχία.
Όσο κι αν η φύση επιμένει να σας βάζει δύσκολα, εσείς μπορείτε να βγείτε αλώβητη, χωρίς να χάσετε τον εαυτό σας.
Μάθετε πώς θα αντλείτε θετική ενέργεια και υποστήριξη από το σύντροφο και τους αγαπημένους σας αλλά και πώς θα περιορίσετε τις ανεπιθύμητες παρεμβάσεις στην προσωπική σας ζωή.
Ενημερωθείτε σωστά και ανοίξτε την καρδιά και την αγκαλιά σας για το ποθητό αποτέλεσμα. Η Αντιγόνη Ωραιοπούλου – Πανέτσου σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια έκανε το πρώτο της μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Ειδικεύθηκε στη ρύθμιση του βάρους και της όρεξης. Το δεύτερο μεταπτυχιακό της ήταν από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Ινδιανάπολης. Ειδικεύθηκε στην Ψυχολογία της όρεξης και των θεμάτων του σώματος. Έχει εκπαιδευτεί στην Κλασική Θεραπευτική Ύπνωση από το Tel Aviv Institute for Multidimensional Therapy και στη Σωματική Ψυχοθεραπεία (Βιοσύνθεση) από το κέντρο του David Boadella, στην Ελβετία.
Είναι μέλος σε πολλούς ελληνικούς και διεθνείς συλλόγους, ενώ έχει αναγνωριστεί και από το International Who’s who of Professionals.
Για χρόνια ασχολείται με θέματα που αφορούν κυρίως τις γυναίκες, όπως είναι οι διατροφικές διαταραχές, η παχυσαρκία, η εικόνα σώματος, η υπογονιμότητα, το μετεκτρωτικό σύνδρομο, οι αποβολές, η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η μεταλόχεια κατάθλιψη. Οι εργασίες της έχουν παρουσιαστεί σε πολλά διεθνή συνέδρια. Συνεργάζεται συχνά με έγκυρα περιοδικά και με τον Ημερήσιο Τύπο και εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Συγγραφέας: Ωραιοπούλου Αντιγόνη
Εκδότης: Μύρτος
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-8222-05-2
Σελίδες: 256
Σχήμα: 23χ21
Κατηγορίες: Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.58 €