Κάνω τα δικά μου ζυμαρικά

Περιγραφή
Αν τα ζυμαρικά κατέχουν μια καλή θέση στις γευστικές σας προτιμήσεις, υπάρχουν σπουδαία νέα για σας! Αυτό το βιβλίο πραγματοποιεί τις τρεις ευχές που θα ζητούσε ένας … μακαρονάς από την καλή νεράιδα της γεύσης. Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν εδώ όλα τα μυστικά που χρειάζονται για να φτιάξει κανείς τα δικά του ζυμαρικά, από το Α ως το Ω, ακαταμάχητο αβαντάζ για τους φανατικούς της υγιεινής διατροφής! Δεύτερο και σημαντικό, η παρουσίαση αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών για ζυμαρικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας τις οποίες κατάφερε να ανακαλύψει η συγγραφέας από τα νοικοκυριά της επαρχίας. Τρίτο, η εύκολη προσέγγιση σε μια συλλογή από τα αγαπημένα πιάτα της διεθνούς κουζίνας που τη συμπληρώνουν οι καινούργιες συνταγές της Σοφίας Σουλή, για ζυμαρικά κάθε είδους.
Αν παρ’ όλα αυτά, ανήκετε στην κατηγορία εκείνων, που η εξ αρχής κατασκευή δεν έχει να πει κάτι, μπορείτε να μαγειρέψετε ακολουθώντας τις απλές μας οδηγίες κι επιλέγοντας τα αγαπημένα σας ζυμαρικά. Αοκιμάστε τις γευστικές προτάσεις μας και μοιραστείτε την εμπειρία με αυτούς που αγαπάτε. Καλή απόλαυση!
Η Σοφία Σουλή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 από γονείς ναξιακής καταγωγής. Από μικρή ηλικία επιδόθηκε στη συγγραφή, γι’ αυτό και οι νομικές σπουδές της δεν την κράτησαν. Επαγγελματικά ασχολείται με τη δημοσιογραφία στον περιοδικό Τύπο. Τα βιβλία της που έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, κατά κύριο λόγο κινούνται σε δύο θεματικές κατηγορίες: (α) τον αρχαίο ελληνικό κόσμο και (β) τη διατροφή, ενώ επίσης έχει γράψει κείμενα περιηγητικά και ποιητικά. Κείμενά της έχουν φιλοξενηθεί σε βιβλία άλλων συγγραφέων, ενώ μελέτες και άρθρα της δημοσιεύονται σε διάφορα έντυπα.

Συγγραφέας: Σουλή Σοφία Α.
Εκδότης: Ψύχαλος
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-8455-37-5
Σελίδες: 184
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Μαγειρική (Ζυμαρικά)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.40 €