Κάνε πράξη την αλλαγή

Περιγραφή
Το βιβλίο “Κάνε πράξη την αλλαγή” συνιστά το κλειδί για την επιτυχία και τη σωστή διαχείριση των αλλαγών στην επιχείρηση. Η πρακτική, οπτική και βήμα-βήμα προσέγγιση που ακολουθεί ο ειδικός στην αλλαγή συγγραφέας, εξασφαλίζει ότι βρίσκεστε πάντα σε καλό δρόμο, ότι οι αλλαγές που πραγματοποιείτε στην επιχείρησή σας γίνονται με ομαλό τρόπο, χωρίς στρες και με τη σωστή δομή, καθώς και ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στηρίζουν κάθε σας βήμα.
Το βιβλίο αυτό σας προσφέρει το πλάνο που χρειάζεστε, από την αρχή μέχρι το τέλος, προκειμένου να εφαρμόσετε το πρόγραμμα των αλλαγών που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε:
– Πριν ξεκινήσετε
αναλογιστείτε τι σημαίνει η αλλαγή αυτή για την εταιρεία σας: ποια είναι τα κίνητρα, οι στόχοι και οι προσδοκίες σας
– Στην αρχή
συμφωνήστε τους στόχους, κατανοήστε την καμπύλη της αλλαγής και τι μπορεί να γίνει για να κάνετε τη διαφορά
– Στη μέση
διαχειριστείτε τα προβλήματα που εμφανίζονται στη μέση του πλάνου, κλείστε την πόρτα πίσω σας και εστιάστε στην πρόοδο
– Στο τέλος
μάθετε πότε έχετε τελειώσει, αξιολογήστε πώς τα πήγατε, ενώ αν τα πράγματα πήγαν στραβά, κατανοήστε τους λόγους
Αυτός είναι ο πρακτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε σωστά, κάθε φορά!Ο Ian Coyne είναι το πρόσωπο πίσω από αρκετές επιτυχημένες επιχειρηματικές αλλαγές σε μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους οργανισμούς του κόσμου. Ως πρωτοπόρος της αλλαγής, με τα projects του πάντα βελτιώνει τη ζωή των εργαζομένων, αλλάζοντας παράλληλα κουλτούρα και συμπεριφορές. Μερικοί από τους οργανισμούς αυτούς είναι οι: KPMG, Royal Bank of Scotland, Pearson, Russell Reynolds Associates, Supergroup, Co-operative Group και BP. Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο περίπλοκος, ο Ian είναι ειδικός στο να επικοινωνεί την αλλαγή με απλό τρόπο, καθώς επίσης να πραγματοποιεί πετυχημένες και βιώσιμες αλλαγές. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διεθνούς Μάνατζμεντ και Executive MBA από το ENPC Paris.

Συγγραφέας: Coyne Ian
Μεταφραστής: Κωτσόπουλος Θεόδωρος
Εκδότης: Rosili
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 618-5131-16-1
Σελίδες: 264
Σχήμα: 20χ14
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση
Σειρές: Επιχειρείν

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.61 €