Ιχνηλάτης

Περιγραφή
Αν ήξερες πως οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα θα ορίσουν τη ποιότητα της ζωής των παιδιών σου, τι θα αποφάσιζες;
Αν επηρέαζες με τις αποφάσεις σου τη ζωή των ανθρώπων που θα γεννηθούν τρεις ή και περισσότερες γενιές μετά από σένα, πόσο συνειδητά θα σκεφτόσουν σήμερα;
Πώς η απόφαση μιας γυναίκας να βρει την ΕυτυχίΑ, θα μπορούσε να επηρεάσει τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων;
Πώς θα μπορούσε η απόφαση που θα πάρεις τώρα ν ‘αλλάξει τον κόσμο;
Ένα βιβλίο που θα σου δείξει τον δρόμο για μια καλύτερη ζωή.
Για μια ΕυτυχίΑ…
… που ξεκινάει με το έψιλον του Έρωτα και τελειώνει με το άλφα της Αγάπης!Γεννημένος το 1990 στο Ηράκλειο της Κρήτης, θυμάται τον εαυτό του από πολύ μικρό να είναι ένα πολύ ανήσυχο πνεύμα. Ζωηρό παιδί, όπως πάντα τον έλεγε η μητέρα του, ξεροκέφαλο, όπως πάντα τον έλεγε ο πατέρας του, μα έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία ερχόταν στο δρόμο του, όπως πάντα έλεγε το υποσυνείδητό του.
Σπούδασε στον τόπο του Ξενοδοχειακή και Εστιατορική τεχνική, με αισθητή κλίση στον τομέα της Οινολογίας μα, ως ανήσυχος που ήταν, πάντα έψαχνε νέες ασχολίες. Στα 22 του, μια μέρα που κατά διαβολική σύμπτωση ήταν 22 του μηνός, άλλαξε τρόπο σκέψης απότομα. Άλλαξε πορεία και ξεκίνησε να επενδύει στο μυαλό του και όχι στη τεχνογνωσία. Εισήρθε στο κόσμο του Μάρκετινγκ, σε ένα κόσμο που οι ανθρώπινες σχέσεις και η ηθική ήταν οι πρωταγωνιστές. Άνοιξε το μυαλό του και κατάλαβε πως μπορεί να αποκτήσει στη ζωή του οτιδήποτε ήθελε, υλικό και άυλο, αρκεί να πίστευε ότι μπορούσε.
Αισθητά επηρεασμένος από το μέντορά του Νικόλα Σμυρνάκη, αλλά κι από την πολύ έντονη ζωή του ιδίου, αποφάσισε πως θέλει να γράφει. Να γράφει ό,τι σκέφτεται με μοναδικό μέλημα να εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κάτι διαφορετικό στη ζωή τους και να επαναπρογραμματίσει το μυαλό αυτών που το θέλουν, στη πιο θετική συχνότητα που εκπέμπει το σύμπαν, πεπεισμένος πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσουν κι εκείνοι οτιδήποτε θελήσουν στη ζωή τους.

Συγγραφέας: Χανδράκης Ιωάννης
Εκδότης: Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 618-5067-84-6
Σελίδες: 86
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Επιτυχία και προσωπικότητα, Αυτογνωσία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.59 €