Ιστορίες τεσσάρων τροχών

Περιγραφή
– Πώς γεννήθηκαν οι πιο γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες και ποιες από αυτές δεν τα κατάφεραν;
– Ποια είναι η ιστορία πίσω από το σήμα της Rolls-Royce;
– Τι ήταν το «διάταγμα της κόκκινης σημαίας»;
– Ποιο ήταν το πρώτο βενζινοκίνητο όχημα;
– Ποιοι ήταν οι πρωτοπόροι της αυτοκίνησης;
– Πώς φτιάχνονταν τα πρώτα ελαστικά;
– Πώς η σύζυγος του Μπενζ έπεισε τον κόσμο για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου;
Με το βιβλίο αυτό θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χθες, το οποίο χωρίζεται σε δύο ενότητες: μία ενότητα για την ιστορική εξέλιξη του αυτοκινήτου -από τα πρώτα ατμοκίνητα οχήματα του 18ου αιώνα μέχρι και σήμερα- και άλλη μία για την ιστορία των πιο γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών και των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από αυτές.
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα μπείτε στο αυτοκίνητό σας, θυμηθείτε ότι αυτό κρύβει μια μεγάλη ιστορία, την οποία δυστυχώς δεν μπορεί να σας την πει. Για να τη μάθετε, δέστε τη ζώνη, πατήστε γκάζι και ξεκινήστε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, πάντα επί τεσσάρων τροχών… Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης γεννήθηκε στις 6-2-1969. Τον Ιούνιο του 1991 τελείωσε το τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τον Ιούνιο του 1993 πήρε το MBA από το Cleveland State University (C.S.U.).
Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko – Barilla και για τρία χρόνια στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο ως ωρομίσθιος καθηγητής οικονομικών μαθημάτων και τουριστικού μάρκετινγκ. Από το 2000 εργάζεται στη Le Monde ως ωρομίσθιος καθηγητής στο τουριστικό μάρκετινγκ. Επίσης, έχει εργαστεί σε δημόσια ΙΕΚ και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στα προγράμματα του ΟΕΕΚ. Κατά καιρούς είναι εισηγητής σε σεμινάρια γύρω από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, που απευθύνονται σε ανέργους και υπαλλήλους επιχειρήσεων.
Είναι μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών του Υπουργείου Εργασίας και αξιολογεί εκπαιδευτικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγγραφέας : Πρωτοπαπαδάκης Ιωάννης Ν.
Εκδότης : Σταμούλη Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-351-770-4
Σελίδες : 250
Σχήμα : 21χ18
Κατηγορίες : Αυτοκίνητα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.55 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.