Ιστορίες από το σύμπαν της DC Comics

Περιγραφή
Ο Βρετανός δημιουργός Alan Moore θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς κόμιξ όλων των εποχών, έχοντας υπογράψει αριστουργήματα που σημάδεψαν ανεξίτηλα την εξέλιξη του είδους, όπως το «Watchmen» και το «V For Vendetta». Η ανθολογία «Ιστορίες από το σύμπαν της DC Comics» περιλαμβάνει εννέα εικονογραφημένες ιστορίες με πρωταγωνιστές διάσημους υπερήρωες της DC Comics, όπως ο Superman, ο Batman και η Wonder Woman, οι οποίες αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της δημιουργικής φαντασίας και του ταλέντου ενός συγγραφέα που άλλαξε για πάντα το χώρο των κόμιξ.O Alan Oswald Moore (γεν. 1953) είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς της σύγχρονης comic art, καθώς τα έργα του, όπως τα «Watchmen», «V for Vendetta», «From Hell», «Miracleman» και «Swamp Thing», έχουν τιμηθεί με τα μεγαλύτερα βραβεία του κόσμου. Επίσης είναι ο ιθύνων νους πίσω από την εταιρεία America’s Best Comics, με την οποία έχει εκδώσει (σε συνεργασία με ταλαντούχους εικονογράφους) τα «The League of Extraordinary Gentlemen», «Promethea», «Tom Strong», «Tomorrow Stories» και «Top Ten». O Moore θεωρείται πρωτοπόρος του χώρου από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και έχει επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά δημιουργών, ενώ η δουλειά του έχει αγαπηθεί από πάρα πολλούς αναγνώστες.

Συγγραφέας : Moore Alan
Μεταφραστής : Τσιάρας Ηλίας
Εικονογράφος : Gibbons Dave, Janson Klaus, Veitch Rick, Orlando Joe, Willingham Bill, Freeman George, O’ Neil Kevin, Cullins Paris
Εκδότης : Anubis
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-497-154-9
Σελίδες : 144
Σχήμα : 26χ17
Κατηγορίες : Κόμικς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.04 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.