Θωρακίστε την υγεία σας

Περιγραφή
Στις σελίδες αυτού του βιβλίου σας αποκαλύπτεται ένα Σύστημα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ακαταμάχητη υγεία· να πετύχετε εκπλήρωση των επιθυμιών σας· να έχετε μόνο επιτυχίες στη ζωής σας· να προσελκύετε στη ζωή σας τη ροή γεγονότων που θα σας χαρίσουν ευτυχία· να ελέγξετε και να καθορίσετε τη μοίρα σας και να απελευθερωθείτε από τις αρνητικές καρμικές επιδράσεις.
Στο βιβλίο, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:
-Τεχνικές για την απόκτηση απόλυτης αυτοπεποίθησης
-Μέθοδοι για την εκπλήρωση των «αληθινών» σας επιθυμιών
-Προγράμματα για την αποτελεσματικότητα των πράξεών σας
-Προγράμματα που θα σας φέρουν τύχη και επιτυχία
-Πρακτική εφαρμογή της «ενεργειακής νηστείας» για θεραπευτικούς σκοπούς
-Μέθοδοι αναγνώρισης και διόρθωσης του Κάρμα.
Στο Δεύτερο Στάδιο του Συστήματος (Στάδιο ΙΙ: Διαμόρφωση), που περιγράφεται σ’ αυτό το βιβλίο, θα μάθετε να δημιουργείτε προγράμματα για επιτυχία και καλή τύχη· για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής σας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σας· για την βελτίωση της υγείας σας. Θα νιώσετε πραγματικά ελεύθερος, γιατί πραγματική ελευθερία είναι η ελευθερία της ψυχής, της σκέψης και της πράξης. Ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει αυτή την ελευθερία ακολουθεί τον δικό του δρόμο, βρίσκει το νόημα της ζωής του και κάνει ό,τι χρειάζεται ο ίδιος προσωπικά και όχι εκείνο που περιμένουν οι άλλοι από αυτόν.

Συγγραφέας : Verischagin Dmitri
Μεταφραστής : Λογαρά Ελένη Δ.
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 960-364-233-9
Σελίδες : 231
Τόμος : 2
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Ψυχική έρευνα, Συμβουλευτική, Υγεία
Σειρές : Ενεργειακή Ενδυνάμωση και Ψυχική Αυτοάμυνα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.56 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.