Θιβετιανή θεραπευτική

Περιγραφή
Μία περιπέτεια κρύβεται πίσω απ’ αυτό το βιβλίο… Ο Πήτερ Φέντον ταξίδεψε στην Ινδία και το Νεπάλ, αναζητώντας τα λιγοστά μέρη όπου οι Θιβετιανοί πρόσφυγες εξασκούν ακόμη την ιατρική του Θιβέτ, μία από τις πιο συναρπαστικές θεραπευτικές παραδόσεις του κόσμου, η οποία τελειοποιήθηκε μέσα στους αιώνες, αλλά κινδυνεύει τώρα να εξαφανιστεί εξαιτίας του διασκορπισμού των Θιβετιανών. Σκοπός του ήταν να διαφυλάξει την αρχαία αυτή τέχνη και να μελετήσει τα μυστικά της προς όφελός μας. Συνάντησε βοτανολόγους στα Ιμαλάια, επισκέφτηκε μοναστήρια, ναούς και θεραπευτικά κέντρα και μίλησε με λάμα, ταντριστές θεραπευτές και Θιβετιανούς γιατρούς.
Με συναρπαστικές ιστορίες, φωτογραφίες και εικόνες φυτών εξηγεί την χρήση των φαρμακευτικών βοτάνων από τους Θιβετιανούς και τις ζωντανές πνευματικές αρχές οι οποίες διέπουν αυτήν την ιατρική πρακτική. Το αποτέλεσμα είναι αυτός ο πρακτικός οδηγός, που σκοπό έχει να εξισορροπήσουμε το σώμα, τη διάνοια και το πνεύμα μας, πράγμα που είναι και η ουσία της καλής υγείας.

Συγγραφέας : Fenton Peter
Μεταφραστής : Βαγενά Ιωάννα
Εκδότης : Κυβέλη
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-8321-05-0
Σελίδες : 197
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Θεραπείες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.35 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.