Θεματικές προσεγγίσεις φύλλα εργασίας για το νηπιαγωγείο

Περιγραφή
Τα βιβλία «Θεματικές Προσεγγίσεις – Φύλλα εργασίας για το Νηπιαγωγείο» αποτελούν ένα συμπλήρωμα της σειράς «Θεματικές προσεγγίσεις – Σχέδια εργασίας για το Νηπιαγωγείο» και απευθύνονται κυρίως σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, όμως, κάθε βιβλίο μπορεί να συμπληρωθεί από το παιδί στο σπίτι με τη βοήθεια του γονιού.
Τα φύλλα εργασίας που περιλαμβάνονται σε κάθε βιβλίο δημιουργήθηκαν σύμφωνα με το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών και το νέο Οδηγό Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και καλύπτουν έννοιες από τις ενότητες «Παιδί και γλώσσα: ανάγνωση, γραφή, γραπτή έκφραση», «Παιδί και μαθηματικά».
Σε κάθε φύλλο εργασίας σημειώνεται ο στόχος της δραστηριότητας. Κάθε δραστηριότητα αντλεί τη θεματική της από τις παραστάσεις και τα βιώματα που μπορεί να έχει ένα παιδί αυτής της ηλικίας.
Τα φύλλα εργασίας δεν αντικαθιστούν την αξία της μάθησης μέσω του παιχνιδιού. Απλώς αποτελούν ένα ακόμα εργαλείο για δημιουργική απασχόληση του παιδιού.

Συγγραφέας : Ναούμ Έλλη, Παπαμιχαήλ Γιούλη
Εικονογράφος : Βαβούρη Ελίζα
Υπεύθυνος Σειράς : Γκιώκας Σίνος
Εκδότης : Ελληνικά Γράμματα
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-19-0202-3
Σελίδες : 32
Τόμος : 8
Σχήμα : 29χ21
Κατηγορίες : Εκπαίδευση, Προσχολική, Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή)
Σειρές : Ελληνική Εκπαίδευση: Νηπιαγωγείο, Ελληνική Εκπαίδευση, Νηπιαγωγείο

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.53 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.