Θαμμένες στιγμές

Περιγραφή
Είναι νόμος, η ιστορία του σήμερα να γράφεται την ίδια ακριβώς στιγμή που πραγματώνεται. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με την ιστορία του χθες. Που είναι ένα μυθιστόρημα γεμάτο από γεγονότα που δεν έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις και από κρίσεις που δεν έχεις τη δυνατότητα να αμφισβητήσεις.
Αυτό το βιβλίο πραγματεύεται την ιστορία του χθες που γράφτηκε, όμως, την ίδια ακριβώς στιγμή που πραγματώθηκε. Θαμμένες στιγμές και κρυμμένες αλήθειες.Στιγμές που έζησα με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού.
Αυτό είναι.
Δεν ήμουν συμπαίκτης τους. Όχι. Ούτε συνεργάτης. Ούτε και φίλος με την βαθύτερη έννοια της λέξης. Όμως, υπήρχε σεβασμός και αλληλοεκτίμηση. «Παράσημο» στη διαδρομή ενός δημοσιογράφου.
Τις στιγμές αυτές τις μοιράστηκα μαζί τους και τους συνάντησα σε όλα. Σχεδόν σε όλα. Στα γκολ, στα κύπελλα, στις χαρές, στις απογοητεύσεις. Στις λύπες, στην αποθέωση, αλλά και στην κατακραυγή.
Ήμουν εκεί.
Ένα ντοκουμέντο ανάμεσα στη δημοσιογραφία και την ιστορία.Ο Περικλής Στέλλας ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1979 στις εφημερίδες «Ελληνικός Βορράς» και «Σπορ του Βορρά». Το 1981 πήγε στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη», όπου κι εργάστηκε μέχρι και το 1987 , κάνοντας ξένο κι ελεύθερο ρεπορτάζ. Το 1987 πήγε στον «Ελεύθερο Τύπο», όπου εργάστηκε μέχρι και το χειμώνα του 1997 .Συγχρόνως, εργάστηκε τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση. Στο τέλος του 1985 συνεργάστηκε με το Ραδιοφωνικό σταθμό Μακεδονίας της ΕΡΤ , όπου παρουσίαζε μαζί με τους συναδέλφους του πολιτικού ρεπορτάζ Σταύρο Πασάκο, Παύλο Νεράντζη, Νίκο Ασλανίδη και Πόπη Τσαπανίδου την πρώτη ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή στην ιστορία των ερτζιανών της Βόρειας Ελλάδας. Την ίδια εποχή μετέχει στο αθλητικό τμήμα της τηλεόρασης της ΕΤ 1 του σταθμού Θεσσαλονίκης.
Τ ο Δεκέμβριο του 1993 παίρνει μεταγραφή για το Mega Channel. όπου εργάζεται μέχρι την άνοιξη του 2012. Τον Δεκέμβριο του 1997 , επιστρέφει στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» ως αρχισυντάκτης και την ίδια εποχή είναι διευθυντής του αθλητικού τμήματος του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΙ03. Τον Μάρτιο του 2001 αναλαμβάνει τη διεύθυνση του γραφείου Θεσσαλονίκης της εφημερίδας «Goal News». Τον ίδιο μήνα αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού Θεσσαλονίκη Σπορ FM.
Κατά καιρούς, έχει συνεργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με τις εφημερίδες «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Μπάλα», «Κόσμος των Σπορ», με τα περιοδικά «Down Town» και «Active» και με το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.

Συγγραφέας : Στέλλας Περικλής
Εκδότης : MVPublications
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-555-003-2
Σελίδες : 340
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ποδόσφαιρο – Ιστορία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.26 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.