Θέματα και απαντήσεις του διαγωνισμού εκπαιδευτικών στο ΑΣΕΠ

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύ καλό βοήθημα, για τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Παρουσιάζει όλη την εξεταστέα ύλη στα Παιδαγωγικά και τη Διδακτική . Μεθοδολογία, και περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών με τις ορθές απαντήσεις τους, που έχουν μπει σε προηγούμενο διαγωνισμό.
Το παρόν βιβλίο συμπληρώνει το προηγούμενο βιβλίό μου, με τίτλο “Γενική και Ειδική Διδακτική Μεθοδολογία” και βοηθάει τους υποψήφιους στην άσκηση και εμπέδωση των περιεχομένων του. Επιπλέον, τους δίνει την ευκαιρία να δουν τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται ερωτήσεις του διαγωνισμού, καθώς επίσης τους κατατοπίζει σχετικά με το τι ζητείται σε αυτόν.
Ο κ. Αλέξανδρος Κόφφας γεννήθηκε το 1934 στα Ελληνικά Καρδίτσας και κατοικεί μόνιμα στην Ηλιούπολη Αττικής. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Φραγκφούρτης, όπου απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα Παιδαγωγικής. Υπηρέτησε αρχικά ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στη συνέχεια ως Καθηγητής Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο. Από τα βιβλία του, τα οποία αφορούν τους υποψήφιους για διορισμό εκπαιδευτικούς μέσω του ΑΣΕΠ, τα σπουδαιότερα είναι έξι (6) τα ακόλουθα:
1) “Γενική και Ειδική Διδακτική Μεθοδολογία: Ψυχοπαιδαγωγικά Προβλήματα, Παιδαγωγικά θέματα, Σχέδια Διδασκαλίας, Διαθεματική προσέγγιση της Σχολικής Γνώσης”.
2) “Θέματα και απαντήσεις του διαγωνισμού εκπαιδευτικών στο ΑΣΕΠ: Κλάδοι και ειδικότητες των υποψηφίων εκπαιδευτικών, Εξεταστέα ύλη στα Παιδαγωγικά και τη Διδακτική Μεθοδολογία. Η Μέθοδος των Πολλαπλών Επιλογών, Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών των Παιδαγωγικών και της Διδακτικής Μεθοδολογίας με τις ορθές απαντήσεις τους”

Συγγραφέας: Κόφφας Αλέξανδρος Κ.
Εκδότης: Ιδιωτική Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-89295-0-4
Σελίδες: 125
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Παιδαγωγική ψυχολογία – Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη), Παιδαγωγική – Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.62 €