Θάλασσα… άνασσα…

Περιγραφή
H Κατερίνα Θεοδωράκη γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και από τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα από το τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ακολουθώντας την κατεύθυνση της Παιδαγωγικής. Μετεκπαιδεύτηκε στο Διδασκαλείο «Δ. Γληνός» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. στην «Παιδαγωγική της Ισότητας των Φύλων». Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Έχει ασχοληθεί με το παιδικό- παιδαγωγικό βιβλίο: «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο Δημοτικό σχολείο με τη μέθοδο Project» (Ελληνικά Γράμματα, 2001 συνεργασία με την Α. Ιωάννου), «Το ταξίδι του αετού» (Κέδρος, 2003), «Το ταξίδι του δελφινιού» (Κέδρος, 2003).
Έχει συνεργαστεί με εταιρείες για την παραγωγή παιδαγωγικού υλικού σε ψηφιακό περιβάλλον.
Ακόμη, έχει κυκλοφορήσει τη μελέτη: «Φύλο και θετικές επιστήμες- μαθήματα και επαγγέλματα στις αντιλήψεις των δασκάλων» (Γράφημα, 2010). Η είσοδός της στην ελληνική πεζογραφία έγινε με το μυθιστόρημα «Θάλασσα… άνασσα…» (Γράφημα, 2011)

Συγγραφέας : Θεοδωράκη Κατερίνα, Θεοδωράκη Κατερίνα
Εκδότης : Γράφημα
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-6865-40-1
Σελίδες : 482
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.46 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.