Η χαμένη αστροπύλη της μυστικής Αιγύπου

Περιγραφή
Στην Αίγυπτο γίνεσαι ένα κομμάτι μιας απίστευτης ζωής αιώνων, που σε ωθεί να αναζητήσεις το ανεύρετο -ίσως και την ίδια την ψυχή σου. Πολλές φορές, καθώς βαδίσεις στις υπόστυλες αίθουσες των ναών ή σε τάφους βασιλιάδων, έχεις την αίσθηση ότι θα απλωθούν τριγύρω οι γλυκές ευωδιές των θυμιαμάτων, θα ακουστούν τα σείστρα των ιερέων και θα αρχίσουν ξανά οι μυστηριακές λατρευτικές τελετές.
Καρπός προσωπικών επιτόπιων ερευνών και εμπειριών τα τελευταία είκοσι χρόνια, το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο αναφέρεται σε στοιχεία, γεγονότα, αποκαλύψεις, που για μεν τους στενόμυαλους, παρωπιδικούς επιστήμονες αποτελούν ανάξια λόγου και διερεύνησης μυθεύματα, για δε τους ερευνητές και αναζητητές της «Νέας Εποχής», οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση των ανά τους αιώνες «αιρετικών», που επίζητούν να λάμψει η αλήθεια, είναι κραυγαλέες αποδείξεις ενός χαμένου προϊστορικού παρελθόντος της Αιγύπτου, που η ενδεχόμενη επίσημη αναγνώριση του θα ανέτρεπε την ιστορία του πολιτισμού μας. Το δεύτερο μέρος είναι ένα ταξίδι-προσκύνημα στους ιερούς τόπους της χώρας του Νείλου, που εξακολουθούν να λειτουργούν ως αστροπύλες, μέσα από τις οποίες βιώνει κανείς το πέρασμα του σε διαστάσεις που δεν μπορεί καν να φανταστεί.Ο Δημήτρης Κουτσούκης ασχολείται ενεργά με τον εσωτερισμό επί είκοσι και πλέον χρόνια. Διαλέξεις, σεμινάρια διαλογισμού και αναδρομών σε προηγούμενες ζωές, θεραπείες, ταξίδια με ομάδες αναζητητών σε τόπους δύναμης (Αίγυπτο, Αγίους Τόπους, Ιορδανία, Συρία κ.ά.), μεταφράσεις βιβλίων μεταφυσικής και η συγγραφή αποτελούν τομείς της δραστηριότητάς του.

Συγγραφέας : Κουτσούκης Δημήτρης
Εκδότης : Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-03-4546-5
Σελίδες : 326
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αποκρυφισμός
Σειρές : Εσωτερισμός – Απόκρυφα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.76 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.