Η φωτιά του ονείρου

Περιγραφή
Δεν πίστευα ότι ο έρωτας θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο δυνατό, μέχρι τη στιγμή που τη γνώρισα… Κάθε λέξη μου αναφερόταν σ’ αυτήν… Σε κάθε σκέψη μου κυριαρχούσε μόνο η μορφή της… Όλες μου οι αισθήσεις λειτουργούσαν με άξονα εκείνη… Όσο ήταν μακριά μου αισθανόμουν άδειος… Ήταν τα πάντα για μένα!!
Ο Μάριος, η Χριστίνα και ο Δημήτρης, τρία πρόσωπα με κοινό παρανομαστή τους την αγάπη… Τι συμβαίνει όμως όταν τα μυστικά μεταξύ τους πάψουν να είναι μυστικά; Είναι καλύτερα ίσως να αφήσουν τους άλλους στην άγνοια; Και αν η αλήθεια πονάει; Και τι συμβαίνει με τη φωτιά;… Ποιος είναι ο ρόλος της και από πού προέρχεται; Μπορεί άραγε η εσωτερική δύναμη κάθε γυναίκας να είναι τόσο δυνατή όσο η φωτιά;
Ελλάδα – Νιγηρία…
Το κουβάρι του έρωτα ξετυλίγετε ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου με πρωταγωνιστές ανθρώπους που έχουν νοιώσει την πραγματική δύναμη της αγάπης…
Γιατί τελικά αυτή είναι η κινητήρια δύναμη όλων…Η Λεμονιά Τζιβελέκη κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα με το σύζυγό της. «Η φωτιά του ονείρου» αποτελεί το πρώτο της βιβλίο που είναι αφιερωμένο στη δύναμη της αγάπης.

Συγγραφέας : Τζιβελέκη Λεμονιά
Εκδότης : Τζιβελέκη Λεμονιά Α.
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-93-1612-3
Σελίδες : 284
Σχήμα : 21χ15
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.69 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.