Η φωνή της σιωπής

Περιγραφή
Ο Στάθης Γρίβας γεννήθηκε το 1926 στην Κάτω Τιθορέα Λοκρίδας. Σπούδασε ανάλυση-προγραμματισμό στο ΕΛΚΕΠΑ, στην Ι.Β.Μ. και οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Εργάστηκε στην Εταιρεία Λιπασμάτων (1953-1986), στο Τμήμα Προμηθειών Εξωτερικού και στη Μηχανογράφηση ως προγραμματιστής-αναλυτής.
Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, της ΔΕΕΛ, του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, της World Poets Society, επίτιμο μέλος και ακαδημαϊκός της ιταλικής Ακαδημίας El Fiorino της Φλωρεντίας.
Ποιήματά του και κριτικές του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες, έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, κινέζικα, ιταλικά, ρωσικά, έχουν αποσπάσει βραβεία σε πανελλήνιος και διεθνείς ποιητικούς διαγωνισμούς και υπάρχουν στο διαδίκτυο. Το International Poetry Translation and Research Centre της Κίνας, τον επέλεξε και τον τίμησε ως έναν από τους καλύτερους ποιητές του κόσμου για του 2007.

Συγγραφέας : Γρίβας Στάθης
Εκδότης : Καλέντης
Έτος έκδοσης : 2000
ISBN : 960-219-102-3
Σελίδες : 46
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική ποίηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.15 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.